Tulipános Ház, 2 apartman 8 férőhely

Pihenjen pár napot a badacsonyi hegyek ölelésében szálláshelyünkön, modern apartmanjainkban .Közel a Balaton, a strand, móló, vasútállomás.Mindegyik apartman külön bejáratú, klimatizált, felszerelt konyhával, fürdővel rendelkezik.Akár túrázni, borozgatni vagy kirándulni szeretne, kellemesen megpihenhet nálunk.

Apartmanházunk két teljesen különálló apartmannal rendelkezik, külön bejárattal, nagy, fedett teraszon át megközelíthető.Az apartmanok kialakításánál törekedtünk arra, hogy különlegesek legyenek, melegséget, otthonosságot és harmóniát sugározzanak. A kényelmes ágyakból, illatos ágyneműkből kilátni a kertre.

Kellemes fürdőszobával, zuhannyal rendelkeznek a szobák. A nagy terasz kellemes vacsoráknak vagy akár a reggeli kávézásnak biztosíthat helyszínt. Minden igényt kielégítő konyhákat alakítottunk ki. Kapszulás kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító is rendelkezésre áll. Egy környékbeli étteremben reggelit is fogyaszthatnak vendégeink.

A közelben külön térítés ellenében kerékpárokat is bérelhetnek. A kertben szalonnasütésre, grillezésre, bográcsozásra is lehetőség van. A hálószobában 2 fő, az amerikai konyhás nappaliban a harmadik, negyedik fő aludhat. Kis vendégeinknek 2 éves korig utazó ágyat ingyenesen biztosítunk.

Lehetőség szerint etetőszéket, babafürdető, kádat is kínálunk. Légkondis apartmanok, IKEA-ból új HEMNES ágyak, MORGEDAL matracok, STRANDMON fotelek, FRIEHETEN kanapé, és az udvaron is sok meglepetés.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: EG24090206


előzőkövetkező