Aventurin House, 6 szoba 15 férőhely

Szállásunk Révfülöpön a főút szélén a kerékpárút mellett található. 6 hálószobával és 3 fürdővel rendelkező szálláshely tökéletes kikapcsolódást nyújt családoknak, baráti társaságoknak vagy pároknak. Az újonnan felújított és szuperül felszerelt vendéglátó egységünk 2023 Júliusától várja vendégeit családias, modern környezetben, ahol nem csak passzív, hanem aktív pihenést is igyekszünk biztosítani vendégeinknek.

A házat egyben, szintekre bontva vagy akár szobánként is ki lehet venni. Közvetlenül zárt és kamerával őrzött parkolónk mellett található nagy zöld terület lehetőséget nyújt napozásra, tollasra, pingpongra vagy bármilyen kisebb helyet igénylő edzésre. A kertben található továbbá fedett 7 személyes Jacuzzink és grill teraszunk is.

Szobáink világosak és kényelmesek. Mindegyike saját szekrénnyel, okos televízióval és hűtő - fűtő légkondicionálóval felszerelt. Az emeleten 4 háló és 2 fürdő található, a földszinten pedig 2 háló és egy fürdő. (2 szobához 1 közös fürdőszoba tartozik) A szálláshoz térítés ellenében biztosítani tudunk reggeli kosarat, ami friss pékárut és meglepetéseket tartalmaz.

Konyhánk és étkezőnk is jól felszerelt, akár a saját főzéshez is. Hatalmas teraszunkon hűsölhet és pihenhet, kihasználva szolgáltatásainkat. A szállásadók a helyszínen laknak külön bejáratú apartmanban.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: MKB, MBH
Ingyenes légkondícionálás
6 szoba, 15 férőhely
NTAK azonosító: MA23064826


előzőkövetkező