Tölgyfaliget és Balaton Vendégház, 4 szoba 6 férőhely

Szeretettel várja Önt és párját, családját, barátait és négylábú társait a Révfülöp településen a Tölgyfaliget és Balaton Vendégház. A vendégház egy önálló, saját nagy kertes kétszintes családi ház egy csodálatos levendulás, rózsás és vadvirágos tölgyfaligetben.



Az épület földszintjén található a bejárati előtér, amiből három irányba nyílnak a helyiségek: a terasz- és kertkapcsolatos nappali televízióval (LED-nagyképernyős okosTV, internethez műholdhoz csatlakozik) kanapéval és fotelekkel, kandallóval; a teljesen felszerelt konyha (kombinált villanysütős gáztűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, vízforraló, kenyérpirító, mosogatógép, edények, evőeszközök) 6 személyes étkezőasztallal; nagy fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, wc-vel (és mosógéppel).

Az emeletre egy széles és kényelmes, nem meredek lépcsőn jutunk fel: a közös előtérből nyílik a 3 külön bejáratú hálószoba és tetőtéri ablakos fürdőszoba (zuhanyzó, wc, mosdó). A három hálóból a legnagyobb franciaágyas (180x200cm-es ágy) és önálló terasszal rendelkezik; a második kisebb hálószoba két külön ágyas (2x 90x200cm-es ágyak), illetve a harmadik háló, 140 x 200 cm-es franciaággyal.

Az ágya puhasága különböző, félkemény, puha és nagyon puha, a vendégek igénye szerint ágyazunk meg. A teraszon és a kertben napozóágyak, kerti hinta, kerti grillezési, bográcsozási lehetőség terméskövekből épült kőkorszaki tűzrakó hellyel, asztallal, ülőhelyekkel (bográcsot, grillt, tüzifát mi biztosítjuk).

A ház saroktelken van, a saját önálló használatú nagy kert nyugodt kikapcsolódást tesz lehetővé Vendégeink számára. A ház állatbarát, kultúrált, szobatiszta négylábú vendégeket is fogadunk, előzetes egyeztetés alapján. A tulajdonosok a vendégek érkezése után elutaznak, nem felügyelik a vendégeket.

Mivel a kert nagy, a szomszédok messze vannak, az autóforgalom elhanyagolható, ezért a Vendégházunk ideális a csendes, nyugodt pihenésre vágyó vendégek részére. Cserébe azt kérjük hogy mellőzzék a késő éjjeli hangoskodást, zenehallgatást. A ház Révfülöp település központjától (a mólótól és a strandtól) mindössze 15 perc sétára (kb 800 m) található, ugyanakkor már csendes utcában, az erdő közelében található.

A teraszról balatoni panorámában gyönyörködve kóstolhatjuk meg a hely finom borait. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja fedett parkolóban a zárt kerten belül. Rendelkezésükre áll 2 kerékpár, 4 napozóágy, és egy kis felfújható csónak evezőkkel. A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely lenti adatlapján tudja megtekinteni.

Megjegyezzük, hogy a biztonság számunkra nagyon fontos, így a háztetőn VAN villámhárító, belül szénmonoxid érzékelők és kis konyhai tűzoltó készülék és jól zárható ajtók, ablakok. Étkezés A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. A legközelebbi éttermet 500 méterre, a legközelebbi élelmiszerboltot e mellett találja.

A helyszínen van bográcsozási, grillezési és szalonnasütési lehetőség. Fizetés Foglalását készpénzzel vagy utalással fizetheti ki. A foglalás visszaigazolása után előleg fizetést kérünk. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezés időpontja általánosan 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 11:00, de természetesen foglaltság függvényében egyéni igényeket is kielégítünk.

A munkatársak magyarul, angolul, németül és török nyelven tudnak kommunikálni. A hely egyik fő vonzereje természetesen a Balaton, a településen két gyönyörű, ősfás strand várja a vendégeket, az egyiken nyáron üzemelő kertmozival. A mólón illetve a parti éttermekben senki sem marad éhesen, és nyári estéken a szabadtéri színpadon színvonalas zenés műsorok tekinthetők meg, ingyenesen.

E mellett hajókirándulások és a vendégház mögött kezdődő erdőkben való túrázás, a csodálatos Kilátó illetve a pár kilométerre levő Káli medence számtalan kirándulási lehetőséget kínál. Esős időszakban a tapolcai termálfürdő nyújt alkalmat úszásra, termálvizes egészségmegőrző pihenésre.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Macska, kutya ingyenesen bevihető
4 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA22041040


előzőkövetkező