Káli Panoráma Présház, 1 apartman 8 férőhely

A Káli Présház a Káli-medence szívében, szőlők ölelésében fekszik egy varázslatos panorámájú domboldalon. A Káli-medence régiójának hangulatát és nyugalmát átélhetitek családdal vagy barátokkal a 8 fős, autentikus Balaton-felvidéki présházként működő szálláshelyünkön.

Vendégházunk távol esik a világ zajától, zavartalan környzetet biztosítva aktív és passzív kikapcsolódáshoz egyaránt. Szálláshelyünk nagyszerű lehetőséget nyújt a festői Balaton-felvidék felfedezéséhez. Legyen szó túrázásról a tanúhegyek lankáin vagy egy jó hangulatú borozgatásról megbújva a káli dombok szőlősorainak rejtekében, itt kellemesen telik az együtt töltött idő.

Gyönyörködjetek a naplementében a teraszon ücsörögve vagy élvezzétek a közeli borospincék kínálta enyhülést egy meleg nyári estén. A régió hangulatát és nyugalmát megtestesítő, régi présházból kialakított vendégház fő életterét egy tágas, jól felszerelt konyha és étkező teszi ki, mely pazar helyszínéül szolgál nagy beszélgetéseknek, közös étkezéseknek, társasjáték esteknek a kandalló mellett kuporogva.

A konyha teljesen felszerelt, található benne: hűtőszekrény, főzőlap, mikrohullámú sütő, vízforraló, kenyérpirító valamint kapszulás kávéfőző, melyhez a kapszulát biztosítjuk. A közös helyiségből nyílik a ház két szárnyán elhelyezkedő és egymás tükörképére kialakított két lakrész, melyek saját, zuhanyzóval felszerelt fürdőszobával rendelkeznek.

Az egyik lakrész a Balatonra, míg a másik a szőlőhegyre néz. A lakrészek kétszintesek, az alsó részen a fürdőszoba, a televízió, valamint egy franciaággyá alakítható kanapé található, míg a falépcsővel megközelíthető felső szinten egy franciaágy került elhelyezésre. A házhoz tartozik továbbá egy szélvédett terasz, valamint minden vendégünk számára elengedő számú parkoló.

A présház alsó szintje kerekesszékkel közlekedők számára akadálymentesített, melyhez külön parkolót, illetve feljárót is biztosítunk. Fedezzétek fel a Káli-medence sokszínű mivoltát: erdei kirándulások, balatoni élmények, kulturális programok és gasztrokalandok várnak rátok.

Az őszi, illetve téli hónapokban a vendégház fűthető, így egész évben felhőtlen kikapcsolódást kínál.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: EG19012581


előző