Csiba Villa, 3 szoba 8 férőhely

A 130 m2-es ház a település központjától 300 m-re fekszik óriási parkosított telken egy csöndes közben, ami gépkocsival a 71-es útról megközelíthető a Liget közből. Gyalog néhány percre található a strand, kikötő, üzletek, vasútállomás. A kertben biztosított a grillezés, tárcsás sütés, bográcsozás, szalonnasütés (tűzifát díjmentesen biztosítunk), labdázás, tollas-labdázás, ping-pongozás, trambulin, hintaágy és napozáshoz alkalmas nyugágyak.

Az alsó szinten található a nappali (20 m2), a konyha (teljesen felszerelt: edények, mikró sütő, kenyérpirító, kávéfőző), a fürdőszoba (fsz-en zuhanyzós), külön wc. A tágas előszobából lehet kijutni a fedett teraszra (40 m2), ahol a vendégeink kellemesen tölthetik pihenésre szánt idejüket.

Az emeleten található 3 hálószoba, wc és egy kádas fürdőszoba. A hálószobák kényelmét légkondícionáló, szúnyogháló és redőny is biztosítja a nyári hőségben. A légkondicionáló díja 50 Ft/db/óra, aminek fogyasztását külön óra méri. Minden hálószobában sík képernyős TV alap programokkal, a földszinti nappaliban több, mint 100 csatornából tudnak választani.

A telken lévő parkolóban min. 3 db szgk. tud kényelmesen parkolni (szükség esetén 4 db). A ház egyszerre csak egy társaságnak foglalható 8 főig. A nyári szezonban a város központjában/kikötő mellett minden hétvégén díjmentes koncertek, gyermek műsorok. Fűtési idényben zárva tartunk.

Kisállatot tudunk fogadni max. 4 kg-ig. Kérem, hogy az állatoknak saját fekvőhelyet a kedves vendégek hozzanak magukkal, mert az ágyakat/foteleket nem használhatják. Partik, legénybúcsúk megtartását a vendégházban nem támogatjuk. Pihenésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeinket várjuk szeretettel, a tulajdonosok: Éva és Laci

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 16.
Légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
3 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA21003277


előzőkövetkező