Kakukkfű Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Balaton északi partján a Tihanyi félsziget után Aszófőn található a Kakukkfű apartman névre keresztelt szálláshelyünk ahol szeretettel várjuk a kis, nagy családokat, párokat, kerékpárral érkezőket és minden pihenni vágyót. Befogadó képességünk 4 fő + 2 pótágy. A földszinten egy hálófülke található 2 darab egy személyes ággyal.

A galérián pedig 1 darab franciaágy kapott helyet a 2 fős pótággyal egyetemben. Konyhánk mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, vízforralóval, kávéfőzővel, villanytűzhellyel, villanysütővel felszerelt. Nappaliban egy kényelmes hosszú kanapé szolgál pihenésre, emellett egyben pótágyként is funkciónál.

Az apartman saját fürdőszobával rendelkezik Étkezésre kint a teraszon bent pedig a nappaliban elhelyezett étkezőasztalon van lehetőség. A terasz a nap nagy részében árnyékban hűsöl köszönhetően a terebélyes diófának, így adva kellemes hangulatot akár egy grillezéshez akár egy pohár frissítőhöz.

Az udvarban a szállás nevét adó kakukkfű( Thymus serpyllum) több kis csomóban is virágzik. Az udvarban 2 autó számára elegendő parkolóhely biztosított. Aszófő előtt egy kicsivel az Aszófői Halsütő fogad minket ahol szívesen látják a halra éhezőket. A Kües utcában található velünk srégen szemben Nagyi Kertje Teaház, ahol különféle teákat és süteményeket kóstolhatunk.

Az utca végéhez közeledve Kövesd a Mucit. gasztró helység pihen meg, ahol reggelit az á table. ebédet pedig a Zing burger biztosít. Élelmiszerboltért sem kell Füredig menni, a szomszédban várja a vendégeket a Bölcsek Kamrája. Ezeken kívül lehetőség van termelői borok kóstolására, beszerzésére több ponton is a településen belül.

A bejárás a Tihanyi utca felől lehetséges. Aszófői vonatállomás: 700 m (8 p séta 2 p bicikli 3 p autó) Bicikli út: 5 m Romtemplom: 650 m Balatonfüred: 6.2 km (8 p autó 20 p bicikli) Tihany: 4.2 km (6 p autó 16 p bicikli) Sajkodi strand: 2.7 km (6 p autó 8 p bicikli) Örvényesi szabadstrand: 3.3 km (6 p autó 10 p bicikli) Veszprém: 27 km (31 p autó 1 ó 30 p bicikli) Nagyobb gyerekes családok számára ajánlom.

Baba ággyal nem rendelkezik a szálláshely.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: május 27. - szeptember 9.
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22042270


előző