Art Inn Apartmanház, 2 apartman 8 férőhely

ART INN APARTMANHÁZ BALATON GYENESDIÁS - BALATON - HÉVÍZ Légkondicionált apartmanok, gyönyörű pálmás napozóterasz, csodás kilátással. Nyaralj, pihenj egész évben kényelmes, színvonalas, négyévszakos Art Inn stúdió apartmanokban pár száz méterre a gyenesdiási Játékstrandtól, Lidó Strandtól és a vonyarci strandtól.

Gyenesdiás a Nyugat-Balaton régió egyik legintenzívebben fejlődő települése, turisták által kedvelt családbarát üdülőfalu. A közel 4.000 lelkes település gyönyörű természeti környezetben fekszik, északról a Keszthelyi-hegység békés lankái ölelik, délről a Balaton hullámai mossák.

A település kedvező fekvésével, remek klímájával, két balatoni strandjával, változatos turisztikai vonzerőivel és vendégszeretetével ideális célpont mindenkinek, akik változatos, színvonalas és árban is kedvező nyaralási lehetőséget keresnek.

Art Inn Apartmanok - Gyenesdiás - Balaton - Hévíz Az Art Inn Apartmanház az északi part frekventált részén, Gyenesdiás központjában helyezkedik el, mindössze 1, 5 - 2 km távolságra a a gyenesdiási Lidó Strandtól, és Játékstrandtól. Elhelyezkedésének köszönhetően a pörgős, aktív nyaralás mellett lehetőséget biztosít a nyugodt, csendes pihenéshez is.

Csodás napozóteraszán jakuzzi is biztosítja a tökéletes kikapcsolódást, feltöltődést. A Hévízen gyógyulni kívánók számára is tökéletes szálláshely. Minden korosztály számára ideális választás. A szálláshely modern stílusú szobákat és a teljes területén ingyenes Wi-Fi-, ingyenes zárt parkolóhelyeket kínál.

Egyes szobák (lakosztályonként egy szoba) légkondicionálóval, 60 cm-es síkképernyős, műholdas TV-vel és modern, újonnan kialakított fürdőszobával rendelkeznek. A szobákat formatervezett új bútorokkal rendezték be. Az apartmanok panorámásak, egy apartman nagy méretű erkélye balatoni panorámás.

Az apartman különlegessége, hogy mindössze 5 perces autóútra található Keszthely és 10 perces autóútra található Hévíz. Kitűnő éttermek, csárdák, igazi nyaraló légkör és séta a javából. Nem csoda, hogy az északi part, Gyenesdiás az utazók kedvence. A vendégek elfogulatlan értékelései alapján ez a Balaton egyik legkedveltebb része.

Ez a környék nagyszerű a vásárláshoz, pihenéshez, szórakozáshoz. Vendégeink nyaralás, pihenés alatti nyugalmának biztosítása fontos célunk, ezért 6 éven aluli gyermekeket csak a teljes szint bérlése estén tudunk fogadni. A vendégeit szeretettel váró Art Inn Apartmanház Gyenesdiás - Balaton jelenleg is foglalható.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20016581


előzőkövetkező