Ben Apartman, 1 apartman 6 férőhely

A Ben Apartman, Tapolca egyik kedvelt lakónegyedében található. Tapolca legszebb és legnevezetesebb részei, mint a Tavasbarlang vagy a Malom-tó mindössze 8-10 perc kényelmes sétával elérhető. A Ben Apartman, egy felújított, első emeleti teraszos, klimatizált apartmanlakás, mely akár 6 fő részére nyújt kényelmet, kikapcsolódást.

Az apartmanban egy kétfős hálószoba, fürdő, WC és egy teljesen felszerelt konyha-étkező-nappali található, ahol egy kis hálórész is kialakításra került. A hálószobában egy franciaágy, szekrény és tv található. A konyha-étkező-nappali zárható, így az itt kialakított hálósarok és a kihúzható kanapé további 2-2 főnek nyújt kényelmet.

Igény esetén babaágyat, babaágyneműt is tudunk biztosítani térítés mentesen. Családoknak, 4 fős baráti társaságoknak ideális. Az apartman minden helységében elérhető a wifi. A további kényelmet a teraszon elhelyezett asztal és székek teszik lehetővé. A közelben (300m-en belül) található: egy Spar, pékség, gyógyszertár, szolárium, fodrászat, kozmetika, manikűr-pedikűr, benzinkút, játszótér.

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA22035937


előzőkövetkező