Ciao Bambino Vendégház, 2 szoba 14 férőhely

A Ciao Bambino Fonyód új, kifejezetten gyerekes családoknak tervezett szállása. Mi is rengeteget küzdöttünk azzal, amikor kicsik voltak a gyerekeink, hogy a barátainkkal megfelelő szállást találjunk, ahol mindenki kényelmesen elfér és a kicsik/nagyobbak is jól érzik magukat. Akkor elhatároztuk, hogy ha lesz lehetőségünk, akkor csinálunk egy ilyen helyet.

Hát csináltunk és ez lett a Ciao Bambino. A szálláson külön játszószoba van a gyerkőcöknek a földszinten és kényelmes étkező mindenkinek, míg az emeleten egy nagy nappaliban helyezhetitek magatokat kényelembe, ahol mindenki elfér. A nyári estéken négy különböző teraszt is használhattok, míg az autók könnyedén elférnek a zárt kertben vagy ha azt más célokra használnátok, akkor a ház előtt az utcán is tárolhatjátok őket.

Ne aggódjatok, ez egy szupercsendes és biztonságos környék, nagyon kicsi átmenő forgalommal. A fonyódi palánkvár romjai (ami most játszótérként is funkcionál) 400 méteren belül találhatóak, míg a Balaton egy könnyed 15 perces sétával elérhető. A híres fonyódi piac pedig az utca végén van.

A hely extra érdekessége, hogy a ház egy szélső utcában található, így mellette már csak egy természetvédelmi terület helyezkedik el, itt kis szerencsével megfigyelhetünk szarvasokat és fácánokat az elválasztó csatorna túlpartján, ahol nem mellesleg sikeres horgászélményben is lehet része a kezdő pecásoknak.

Ciao Bambino. Kisgyerekes családok, nálunk Ti vagytok az elsők.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: január 1. - január 1.
Ingyenes légkondícionálás
2 szoba, 14 férőhely
NTAK azonosító: MA20018828


előzőkövetkező