Sissy Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Szobák, szolgáltatások Utazzon Siófok településre egy kellemes nyaralásra és legyen a Sissy Apartman Siófok vendége. Barátságosan berendezett, kényelmes apartmanban szállhatnak meg Siófok településen az apartman vendégei. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshely zárt parkolójában hagyni.

A szálláshely apartmanjában van fürdőszoba. A Sissy Apartman Siófok által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés 6.3 km-re van a Heineken Balaton Sound 2024, 4.5 km-re a Petőfi Sétány, 3.8 km-re a Siófoki Víztorony és Kiállítás, 4.6 km-re az Óriáskerék, 3.7 km-re az Ásványmúzeum, 400 méterre a Szent Anna kápolna, 8.9 km-re a Bella Állatpark, 3.9 km-re a Sió Zsilip, 4.5 km-re a Plázs, 3.9 km-re a Siófok hajóállomás - Balatoni Hajózás Zrt.. Étkezés A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz.

A legközelebbi étterem kevesebb, mint 50 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 300 méterre fekszik. Fizetés Átutalással és készpénzzel tud a helyszínen fizetni. A Sissy Apartman Siófok a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 30%. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

Magyarul és németül tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: május 15. - szeptember 15.
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA24090139


előzőkövetkező