Zorka Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Zorka Apartman - Keszthely Egy város, ahol jó lenni Keszthely a Balaton kedvelt üdülővárosa, számos látványosságával és színes programokkal várja a városba érkezőket. Itt kínálom ezt a Festetics kastélytól is csak 1km-re, a város központjától pedig 1, 5 km- re fekvő földszinti lakást.

A Balaton 2, 2 km. A lakás felújítása két körben történt, sor került a vizesblokkok- fürdőszoba, WC - teljes körű modernizálására, az Önök kényelmére. 2021-ben új nyílászárókat kapott, egy ablak szúnyoghálós, minden ablak redőnyözött lett, a bejárati ajtót is műanyagra cseréltük. 2022 őszén új ágyakat és ágybetéteket vásároltunk a még jobb kényelemért.

A Telekom előfizetéssel közel 140 Tv csatorna és Kiváló minőségű és ingyenes WIFI várja az ide érkező vendégeket.

Helyiségei: - egy nagy szoba 2+1 férőhellyel (1 db franciaágy 180x200 m, orvosi ágybetéttel, 1 db szimpla ágy 90x200 m orvosi ágybetéttel) - előtte saját terasz - felszerelt konyha (gáztűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény - normál és mélyhűtő funkció, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító - étkező - asztal székkel - fürdőszoba - zuhanyzós (folyékony szappan, hajszárító) mosógép - WC (WC papír) - ágynemű minden esetben rendelkezésre áll, törölköző vendégenként 1-1 db A felsorolt felszereltséget az alapár tartalmazza.

Igény esetén a vendégeink kerékpárjait zárt helyen tudjuk tárolni. Parkolás közterületen történik és ingyenes. Az ár az alábbi költséget - mint víz, gáz, villany, végtakarítás - tartalmazza. Külön csak az idegenforgalmi adó fizetendő, mely Keszthelyen 2024-ben 650 Ft/fő/éjszaka.

Minden estben csak a jogszabályoknak megfelelően tudok vendéget fogadni. A szállás elfoglalásának feltétele a személyenkénti - személyes okmánnyal történő - regisztráció, és a teljes vételár kifizetése. A szállást elfoglalni érkezés napján 14 órától 19 óráig lehetséges.

Távozáskor a szállást 8-10 óra között kell elhagyni. A szálláson csak a már regisztrált vendégek tartózkodhatnak. A szálláson belül nem szabad dohányozni, erre a saját teraszon van lehetőség. Kisállat nem hozható. Megértésüket köszönöm. Várom sok szeretettel, pihenjen, üdüljön nálam.

Ingyenes WIFI
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA19003752


előzőkövetkező