Öreghalász Vendégház, 6 szoba 14 férőhely

Vendégházunk Keszthely zöldövezeti részén a Balaton parttól és a strandtól 60 méterre, a kerékpárúttól 30 méterre helyezkedik el. A ház több apartmanból áll és mivel számunkra minden vendég nyugalma, pihenése egyformán fontos, BULIZÁS céljából foglalni kívánó vendégeket nem fogadunk.

Háziállatokat sem a házban sem az udvarban nem fogadunk. Elektromos járművek töltése nem engedélyezett. Szeretettel várunk minden nyaralni, kikapcsolódni vágyó vendéget. Kerékpárosokat is szívesen fogadunk akár egy éjszakára is. Rugalmasan alkalmazkodunk késő esti érkezéshez vagy korai távozáshoz.

Kerékpárjaikat zárt kerten belül, biztonságosan elhelyezhetik. Fűtési időszakban, érkezés előtt minimum 48 órával szükséges lefoglalni a szállást. Apartmanjaink: Kertre néző földszinti 2 fős apartman Klímával felszerelt, külön bejáratú. Tágas szoba, modern fürdőszoba, jól felszerelt konyha.

Hátránya, hogy nincs saját terasza, viszont a kertben van több kiülő is amit tudnak használni. Panorámás földszinti 3 fős apartman Külön bejáratú. Kettő terasszal, jól felszerelt konyhával, saját fürdővel wc-vel. Panorámás földszinti 2 fős szoba Külön bejáratú szoba saját fürdővel wc-vel.

Itt konyha nincs, viszont van mikró, tea és kávéfőzési lehetőség, csésze, pohár tányér evőeszköz. A szobához saját teraszrész tartozik. A panorámás földszinti 3 fős apartman és a panorámás földszinti 2 fős szoba igény szerint összenyitható, ami 5 fős családnak, baráti társaságnak válik alkalmassá.

Panorámás emeleti 5 fős apartman Külön bejáratú, klímával felszerelt. Saját nagy terasz, 1 tusoló wc-vel + 1 külön wc. Jól felszerelt konyha. Hátránya: keskeny, meredek lépcső visz felfelé, ami amúgy könnyen megszokható. a lépcső tetején csukható rács, így kicsi gyerekekkel is biztonságosan használható.

Kertre néző emeleti 4+2 fős apartman Külön bejáratú, jól felszerelt konyhával. Klíma nincs de égig érő fenyők árnyékolják a szobákat, így kánikulában is kellemes klímájú. Az apartman kettő franciaágyas hálószobával rendelkezik 4 főnek. A +2 fő a nappaliban elhelyezett kihúzható kanapén alszik.

A viszonylag tágas nappali egy légtérben van a konyhával. Az apartmanhoz 2 tusoló és wc tartozik. Parkolási lehetőség: 3-4 autó fér el az udvarban. A környék nyugodt, kultúrált, az utcában nincs nagy autós forgalom ezért a ház előtt is biztonságos a parkolás. Grillezésre, bográcsozásra van lehetőség fedett kiülővel, az udvaron is tökéletesen működő wifivel, világítással, árammal.

Távolságok: - Balaton – 60 m - Strand – 60 m - Kerékpárút – 30 m - Belváros – 1000 m - Étterem – 30 m - Hajókikötő – 800 m

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
6 szoba, 14 férőhely
NTAK azonosító: MA20009937


előzőkövetkező