Zöldfa Apartmanház, 1 apartman 8 férőhely

Az épületben szintenként 1 apartman található. Alsó szinten 4 hálószoba, előtér konyha, 1 fürdőszoba, wc található. Tartozik hozzá továbbá egy nagyméretű fedett terasz. Emeleten 3 hálószoba amerikai konyha étkező továbbá 1 fürdőszoba wc található. Bejáratnál fedett terasz.

Kisházunk tökéletes 2-3 fő számára ami nagy méretű szoba konyha fürdőszobás. Két szint külön bejárattal rendelkezik. Külön is bérelhető. Zamárdi Szabadstrand 200méter távolságra található. Zamárdi Szabad strandja, a Balaton leg- változatossabb szolgáltatásokat nyújtó strandja .

Egész napos programjai jelentik a legnagyobb vonzerőt: számos sportolási lehetőség, ill. a kisgyermekes családoknak is szuper strandolási lehetőséget .Esténként számos ingyenes zenés program, ill. a szórakozási lehetőségek széles palettája biztosítja a felejthetetlen nyaralást amely 1 km-re található.

A zárt kertben háziállatok pihenése is biztosított. Grillezési lehetőség is biztosított. Vendégházunk zárt kapukkal rendelkezik, amely biztosítja vendégeink részére a gondtalan pihenést. A kalandvágyó vendégek eltölthetik szabadidejüket Zamárdi Kalandparkban vagy a szőlőhegy és a kilátó is kellemes kikapcsolódást jelent az ez iránt érdeklődőknek.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 1.
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: EG19018722


előzőkövetkező