Győrfi Apartmanház, 10 apartman 23 férőhely

Üdvözöljük Zamárdiban. A legjobb választás a magánszálláshelyek közül a Győrfi Apartmanház. 2021-re több fejlesztést hajtottunk végre szálláshelyünkön így többek között minden szobánkat légkondicionálóval szereltük fel.

Csodálatos, élményekben gazdag napokat tölthet el a Balaton egyedülállóan hosszú, közel három kilométeres zöld pázsitos szabad strandján, amely a Győrfi Apartmanháztól mindössze nyolcvan méterre van. Ébredjen a kávé csodálatos illatával és aromájával.

A Győrfi Apartmanház földszintjén lévő kávézóban kezdje a napot frissen készített reggelivel és helyben sütött péksüteményekkel, melyet kívánságára akár a szobájának vagy apartmanjának teraszán szervíroz a személyzet.

Kóstolja meg a vízparton található éttermek házias ételeit vagy vacsorázzon a közelben lévő közkedvelt olasz étteremben. Érdemes egy-egy látogatást tenni a nyolc kilométerre lévő Siófok számos szórakozóhelye által biztosított esti hangulatába, vagy a Szántódról induló komppal mindössze tíz percnyi utazásra lévő Tihanyba.

Kedvezőtlen idő esetén érdemes felkeresni a siófoki Galérius fürdőt vagy az igali gyógyfürdőt. Ön igényének megfelelően választhat a Győrfi Apartmanház 10 kényelmes szobájából, vagy a három különálló, tágas, színvonalasan berendezett, egyenként 120-150 m2 alapterületű apartman közül. Három-négy hálóteres apartmanjaink kifejezetten kedveltek a családok vagy baráti társaságok körében.

A vízparthoz közeli adottsága lehetővé teszi, hogy a kisgyermekes családok is otthonosan alkalmazkodjanak a gyermek élettani szokásaihoz, hiszen egy délutáni alváshoz, 2-3 perc sétával a házba lehet jutni.

NTAK információk: A Superior Privilege 6 fős apartman 3 hálótérrel Erkélyes franciaágyas szoba Közös konyhával Tóra néző franciaágyas szoba Közös konyhával Fürdőszobás Romantik franciaágyas szoba NTAK reg. : MA 20009871 B Grand Family 11 fős apartman 4 hálótérrel Komfort Family háromágyas szoba Fürdőszobás Economy franciaágyas szoba Fürdőszobás Standard kétágyas szoba Tetőtéri fürdőszobás négyágyas szoba NTAK reg. : EG 20009898 C Superior Family 6 fős apartman 3 hálótérrel Twin Family négyágyas szoba 31 Twin Family négyágyas szoba 32 Fürdőszobás Classic franciaágyas szoba 33 NTAK reg. : MA 20009870 Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy a Győrfi Apartmanházban biztonsági okokból csak a bejelentkezett vendégek tartózkodhatnak.

Az Apartmanház lakóövezetben helyezkedik el, kérjük, tartsák tiszteletben a környező házak lakóinak nyugalmát minden napszakban, de különösen 22:00 h után. Az apartman szállás céljára kerül bérbeadásra, hangos zenés szórakozásra a város számtalan szórakozóhelye kínál lehetőséget.

Bulizni, hangoskodni kívánó szálláskeresők kérem, ne apartmanunkat válasszák, mert az nálunk a többi vendég nyugalma érdekében nem megengedett. A házirend megszegése, ill. zajongás, hangoskodás esetén a bérlet a szállásdíj visszafizetése nélkül felmondható.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
10 apartman, 23 férőhely
NTAK azonosító: EG20009898


előzőkövetkező