Szőlős Vendégház, 4 szoba 12 férőhely

Zamárdi a Balaton déli partján egyik legkönnyebben megközelíthető üdülőhelye. Gondozott, füves szabad stranddal várja a kikapcsolódni vágyókat, páratlan Tihanyra néző panorámával. Apartman házunk a központtól és a vasút állomástól 700 m-re, a vízparttól 10-15 perces sétával, csendes utcában helyezkedik el.

Fesztiválok, találkozók, sportprogramok, kulturális rendezvények sokasága tölti meg élettel a kisváros hétköznapjait. A több km hosszú szabad strand lehetőséget nyújt szörfözésre, kit-ozásra, csónakázásra, strandröplabdázásra. Itt kerül megrendezésre a változatos koncertek és szabadtéri programok mellett minden év júliusban a Balaton Sound elektronikus zenei fesztivál.

Ilyenkor felpezsdül a kisváros. Megtelnek a szálláshelyek még Zamárdi környékén is. Kicsiknek és nagyoknak kitűnő szórakozást nyújt a Kalandpark. A természet kedvelőinek ajánlott a Kőhegyi Kilátó és a legendás Szamárkő megtekintése, és a hegyen helyi borok és pálinkák kóstolása.

Zamárdi nevezetessége a Mini Hadtörténeti Múzeum és Military Park, valamint a zamárdi lakók tárgyi emlékeit bemutató Zamárdi Néprajzi Gyűjtemény. Apartman házunk 4 apartmanból áll. Három apartman a ház földszintjén helyezkedik el, hűtő-fűtő berendezéssel felszerelt, összkomfortos.

Emeleti családi apartmanunk 3 különálló szobával, fürdővel, plusz külön WC-vel, felszerelt konyhával, légkondicionálóval felszerelt. Mindegyik apartman külön felszerelt konyhával és külön fürdővel rendelkezik. A ház előtt a szőlővel befuttatott, hatalmas terasz is a vendégek kényelmét szolgálja.

Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a csendes pihenést, de ajánlom baráti társaságoknak, fiataloknak, akik nyaralni szeretnének. Mindenhez közel, mégis mindentől kellően távol a pihenéshez.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Légkondícionálás
4 szoba, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA23085285


előzőkövetkező