Zámor Nyaraló, 3 szoba 6 férőhely

Tisztelt Szálláskeresők. A mostani rohanással teli világban és egy világjárvánnyal a hátunk mögött nagyon fontos, hogy pihenésünk, , nyaralásunk a lehető legnyugodtabb és a legbiztonságosabb legyen. Ebben a helyzetben nem is lehetne jobb, tökéletesebb döntés a Zámor Nyaralónál.

A nyaralóban csak a foglaló családja vagy baráti társasága tartózkodik, nem kell azt megosztani idegennel. Házunk Keszthelyen, ezen belül is annak legjobb, legfelkapottabb részén, a Zámor övezetben áll. A ház kívülről és belülről egyaránt teljesen felújított, nagy zöld területtel körülvett, pihenésre, feltöltődésre kiválóan alkalmas, amely három hálószobával, amerikai konyhás nappalival és egy fürdőszoba-toalettel várja kedves vendégeit.

Hálószobánként 1 db kétszemélyes franciaágy van, így összesen 6 fő fogadására nyílik lehetőség. Értelemszerűen valamennyi szoba használata csak teljes feltöltöttség esetén - 6 fő - áll rendelkezésre, ennél kisebb létszám esetén egy vagy kettő hálószoba használata biztosított, a közös használatú helyiségekkel együtt (konyha, nappali, fürdő).

Minden helyiség egy ablakán szúnyogháló van. Ágyneműt és törölközőt - toalett papírt - díjmentesen biztosítunk (a törölköző csak házon belül használható). A nyaralóhoz tartozó nagy kertben fedett kiülő szolgálja a kényelmet, a természet közelségének élvezetét, alatta kerti garnitúrával.

Szabadtéri ételkészítéshez - grillezéshez - rendelkezésre áll grillsütő, kiépített bográcsozó hely is (fa tüzelőanyagról vendégeinknek kell gondoskodnia). Az udvarban a gyermekek részére hinta áll rendelkezésre. Fizetővendégeinken kívül életvitelszerűen - ottalvás – más nem tartózkodhat a nyaralóban.

Ennek érdekében fenntartjuk a jogot a vendégek jelenlétében a szállás ellenőrzésére. Nyaralónk csendes, családi házas övezetben áll, kb. 200 m-re az Alfa Parktól, Keszthely legújabb bevásárló központjától (Interspar, Penny, DM, OBI stb, valamivel távolabb a Lidl és az Aldi), a körzet kiváló hangulatú családias strandjától, a Libás strandtól pedig kb. 300 m-re.

Minden célpont rövid sétával elérhető. Nyári kulturális és szórakozási lehetőség is szép számmal akad a Balaton fővárosában, így a Festetics kastély (1, 5 km), a Balaton Múzeum (2 km), a Kármelita Bazilika, kb. 500 m-re, a Festetics György állatsimogató (1 km), és a mellette levő Kis-Balaton Látogatóközpont.

Kiváló minőségű éttermek (200-300 m) és nagyon sok egyéb kisebb - nagyobb kiállítás, látnivaló és szórakozási lehetőség várja az ideérkezőket. Szeretettel várja Önöket a Zámor Nyaraló és a város.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
3 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19016623


előzőkövetkező