Zamárdi Parti Apartman, 3 apartman 13 férőhely

Téli időszakban foglalás napján érkezésről kérjen információt mert nincsenek folyamatosan fűtve az apartmanok. Balaton déli partján a vízparton, közvetlen vízparti apartmanokban panorámás kilátással tarasokkal és erkélyekkel várjuk vendégeinket. EGÉSZ ÉVBEN NYITVA tartó apartmanjaink közvetlenül Zamárdi 3 km szabadstrandjánál találhatók központi részen.

A vízhez nem kell semmilyen úton átmenni egyből a strandon vannak vendégeink. Az apartmanok 250 méterre helyezkedik el a Zamárdi vasútállomásától. Játszótér homokos röplabdapálya található 50 méterre a szállástól. A strandon éttermek vizisport kölcsönzők vannak. Bevásárlási lehetőség zöldséges hentes 200 méteren belül.

Csak Kutya 8 kg hozható 3000.-ft/éj Parkolás az kijelölt parkolóban az apartmantól 50 méterre napidíjas 2500.- ft amit parkoló órában vagy a zamardiparkolas.hu online fizethet. 2 utcával feljebb ingyenesen parkolás az utcán. Téli időszakban foglalás napján érkezésről kérjen információt mert nincsenek folyamatosan fűtve az apartmanok.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Légkondícionálás
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
3 apartman, 13 férőhely
NTAK azonosító: MA23068892


előzőkövetkező