Szép-Lak Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Siófok Balatonszéplak-alsón, vízparttól 1 km-re fekvő szállásunk egy különálló, két légteres légkondicionált apartman, mely egy amerikai konyhás nappaliból, egy hálószobából és egy fürdőszobából áll. A hálórészében franciaágy, a nappaliban egy kinyitható kanapé található.

Akár három-négy fő számára is ideális.

Konyha felszereltsége o 4 főre tányérok, evőeszközök, poharak, bögrék o lábosok o vízforraló o kenyérpirító o serpenyő o palacsintasütő o kotyogó o Nespresso KRUPS kávéfőző (kompatibilis kapszulát érdemes hozzá hozni) o botmixer o mikró o mini sütő (230° fokon tud sütni) o hűtőszekrény o hajszárító o kéztörlő és fürdőlepedő (kérjük ezeket ne vigyétek le a standra. ) o ágynemű o tv HD csatornákkal, HDMI kábellel laptop is csatlakoztatható Kisgyermekkel érkezőknek o gyermekeknek külön poharak és tányérok o kérhető kiskád o etetőszék o kiságy o a kertben hinta Az apartmanhoz tartozik egy 10 nm-es terasz, kisasztallal, székekkel, és egy 60 nm-es saját kertrész.

Bicikli bérelhető (3db), 8000Ft/turnus/db áron. Külön kocsibeállóval rendelkezik, a ház mellett 2 autó részére. A kertben sütögető rész lett kiépítve, bográcsozáshoz, tárcsázáshoz, szalonnasütéshez. A ház környezetében két nagy diófa áll, melynek árnyékában a pihenhetünk, kikapcsolódhatunk, a gyerekek játszhatnak.

Szálláshelyünk nyugodt övezetben található, távolabb a nyüzsgéstől, ugyanakkor minden fontos dolog könnyen és gyorsan megközelíthető, mind autóval, mind gyalogosan. A szabad strand 1 km-re van a szállástól. Balatonszéplak-alsó Siófok és Zamárdi között elhelyezkedő nyaralóövezet.

Itt mindenki megtalálja a saját korosztályának megfelelő pihenési illetve szórakozási lehetőségeket. A közelben kiváló éttermek, szabadidős tevékenységek tárháza várja vendégeinket. például: gokart, lovaglás, sárkányrepülő, bicikli kölcsönzés, vizibicikli és más vizi játékok, játszóterek, fagyizók és kávézók, hangulatos éttermek.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21000139


előzőkövetkező