WoodParadise Apartman, 2 apartman 8 férőhely

TÖLTŐDJ FEL A BALATONI SZŐLŐHEGYEN, PÁRATLAN PANORÁMÁVAL DESIGN A-FRAME KABINHÁZBAN. Chardonnay apartmanunk dézsával felszerelt míg az Izabella apartmanunk jakuzzival rendelkezik, egész évben használható.

A Woodparadise-t azoknak a pároknak, barátoknak, családoknak álmodtuk meg, akik élvezik a természet csendjét, akik szeretnek arra ébredni, hogy a kert végében őzike legelészik, vagy balantoni naplementét nézni a szőlőhegyről, esetleg borozgatva hullócsillagot bámulni a vendégmarasztaló teraszról. Annak, aki minket választ a pihenés egyenlő a nyugalommal, az egymásra hangolódással, a feltöltődéssel.

A delux apartman a híres Zalai dombságban található a szőlőhegyen, távol a lakóövezettől, ahol nincsenek szomszédok, nincsen kerítés… itt az ember igazán szabadnak érezheti magát úgy, hogy közben mégis minden elérhető távolságban van. A kilátóból szinte egészen Badacsonyig ellátni.

A szomszédos borospincékben kostolásra is van lehetőség a híres Cézár pincészet gyalog is könnyen megközelíthető. A ház igazán egyedi kialakítású, teljes mértékben környezetbarát. Beton alap helyett talajcsavarokra épült. Hatalmas ablakainak köszönhetően mindig világos. Nagy hangsúlyt fektettünk az igényes berendezésre, így nálunk igazán otthon érezheti magát.

A 4 fős apartman családoknak, 4 fős társaságnak is kényelmes. A galérián franciaágy, míg a földszinten kényelmes, kinyitható 2 fős kanapé várja a vendégeket. A klímának köszönhetően nem kell tartani a hőségtől az emeleten sem. A konyhában alapfűszerek mellé frissen őrölt kávét, és 1 üveg ízletes bort is bekészítettünk az ebédhez, vagy esti beszélgetéshez.

A kertben található 4 személyes prémium jakuzzi biztosítja a pezsgő hangulatot. A pergola árnyékában hintázva gyönyörködhetünk a panorámában. Ha valaki féktelen bulizásra vágyik a Sonos hangfal biztosítja a tökéletes hangzást. Mivel a terület lakatlan (a pincék csak gazdasági épületek), ezért hajnalokig lehet zenét hallgatni, hangosan nevetni a teraszon beszélgetni, itt senki nem szól rátok.

Családoknak, vagy pároknak igazi összebújós, filmezős estére is van lehetőségük. A wifis tv-nek köszönhetően nem maradnak távol kedvenc filmjüktől, vagy sorozatuktól. (Netflix, HBO-go, Plex) A Kányavári-sziget felfedezése A kis szigetre egy különleges fahídon át érkezünk. A szigeten a Búbos Vöcsök tanösvényt alakította ki a Nemzeti Park Igazgatósága.

A 15 állomásból álló tanösvény hossza kb. 1, 5 km, egy jó óra alatt kényelmesen bejárható. Amennyiben kevés az időnk, úgy a sziget északi felének felfedezését javasoljuk. Az információs táblák a Kis-Balaton madárvilágát mutatják be. Megközelítés: a Balatonmagyaródot és Sármelléket összekötő műútról tábla jelzi a letérőt a Kányavári-szigethez.

A tanösvényt babakocsival is jól végig lehet járni, csak a bejárati fahíd lépcsőit kell fel- és leküzdeni. A parkoló elméletileg fizetős, bár ottjártunkkor nem szedtek díjat, hétvégén általában vannak parkolóőrők, ilyenkor 400 ft/óra díjjal számolhatunk, egész napra 800 Ft-ot kérnek.

Hévíz 25 km, Kis-balaton a faluból a templommal szembeni úton gyalogosan megközelíthető, Zalakaros 10 km távolságban: Olaj helyett termálvíz Magyarország egyik legnagyobb fürdőkomplexumában összesen 19 medencében élvezhetjük a gyógyvíz áldásos hatását és számtalan vízi élményelem teszi vidámmá az itt eltöltött időt.

A fürdő közeleg fennállásának 50. évfordulójához, mégis a folyamatos fejlesztések miatt egyre modernebb külsőt ölt. A gyönyörű parkosított környezet változatos medencéiben nem csak a gyógyulás, a regenerálódás, a felüdülés, hanem az élmények és a felhőtlen szórakozás is garantált.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA21006017


következő