Vízparti Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Siófok Ezüstpartján, az egykori Ezüstpart Hotel 5. emeletén található ez a vadonatúj apartman. A szálláshely két erkélye az épület legészakibb, a Balatonhoz legközelebb eső keleti oldalán kínál lélegzetelállító panorámát, mindössze néhány méterre a víztől. Apartmanunk teljesen felszerelt, öt fő kényelmes elhelyezését kínálja.

Mindkét szoba erkélyes, légkondicionált Szálláshelyünket egyaránt ajánljuk a nyaralni, pihenni vágyó családoknak, akik szeretett tavunk, a Balaton közvetlen közelségében kívánnak hosszabb-rövidebb minőségi időt eltölteni. Vendégeink az ágyból csodálhatják meg a balatoni napfelkeltét, a kertkapun kilépve a szabadstrandon találják magukat.

Ha nem csupán a siófoki képeslapokról idéznéd vissza a legendás Hotel Ezüspart ikonikus erkélyeinek képét, gyere és töltsd nálunk a nyaralásra szánt napokat. Ehhez kínálunk egy barátságosan berendezett, jól felszerelt apartmant két erkélyes szobával, zuhanyzós fürdőszobával, külön WC-vel, modern konyhával.

A szállásdíj tartalmazza az energiaköltségeket, Wi-fi és légkondícionáló és a parkoló használatának díját valamint a végtakarítás költségét. A közelben buszmegálló, több étterem, cukrászda, söröző, lángosos, SPAR, posta sétatávolságra található, Siófok központja helyijáratú busszal érhető el.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21005567


előzőkövetkező