Kinga House, 2 szoba 5 férőhely

A Kinga House egész évben szeretettel várja vendégeit, Keszthely és Hévíz történelmi városai között elhelyezkedő kertvárosi vendégházába. A szállás a két város között, azoktól mindössze pár perc autóútra helyezkedik el, a kertváros szívében. Családbarát vendégházunk fa kivitelezésű parasztház stílusban épült, 2 földszinti és egy emeleti hálótérrel rendelkezik, így akár 5+1 főnek szolgálhatja kényelmét.

Szívesen látjuk vendégeink házi kedvenceit is, amennyiben magukkal kívánják hozni őket. Az egész éves kényelem érdekében szállásunkon díjmentesen igénybe vehető klímaberendezés és egyedileg, a vendégházból szabályozható, gyors felfűtést lehetővé tévő fűtőberendezés is, így vendégeinket bármely évszakban visszavárjuk.

A szálláshoz saját, díjmentesen igénybe vehető fedett parkoló és WiFi biztosított. A Vendégház saját, teljeskörűen felszerelt amerikai konyhával (tűzhellyel, sütővel, vízforralóval, kávéfőzővel, kenyérpirítóval, mikrohullámú sütővel és hűtővel) valamint sarokkádas fürdővel és TV-vel felszerelt közösségi térrel rendelkezik.

A Vendégházhoz étkezőasztalos terasz és grillezésre és napozásra kiválóan alkalmas (grillsütővel, napágyakkal felszerelt) kert kapcsolódik. A kikapcsolódási lehetőségek közül a keszthelyi part és strand által biztosított lehetőségek mellett említésre méltóak a hévízi és keszthelyi kulturális rendezvények, kiállítások, színházi előadások, könnyű és komolyzenei programok, és nem utolsó sorban gasztronómiai és borászati fesztiválok.

Számos étterem és üzlet alig 20 perces sétával elérhető. Az aktív pihenés szerelmeseinek ajánljuk a Keszthelyi-hegység illetve Balaton-felvidéki Nemzeti Park túraútvonalainak látogatását, a hévízi gyógy- és élményfürdő, sportpályák látogatását, a kerékpározást, szörfözést, vagy éppen horgászatot.

Szállásunk SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
2 szoba, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA19023002


előzőkövetkező