Villa Holdfény Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Villa Holdfény Apartman Fonyódon közvetlenül a vízpart mellett kiadó Világos, klimatizált szálláshely motoros redőnyös sötétítési lehetőséggel, családok részére ideális 2 db hálószoba ruhásszekrénnyel, franciaággyal, nappali étkezővel, kanapéval, TV Felszerelt, gépesített konyha Zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, a második WC külön helyiségben található.

Az apartman cca. 26 méterre helyezkedik el a Balatontól, vendégeink számára ingyenes, állandó belépést biztosítunk a Fonyódi Panoráma strandra. A klímák térítésmentesen rendelkezésre állnak, ingyenes wifi az egész apartmanban. Parkolóhely 2 db autó számára biztosított. Apróbb 4 lábú felár ellenében hozható.

A szálláshely Fonyódon a Vigadó téri üzletsoron található, közvetlenül a Panoráma Strandra néz. Távirányítós kapu biztosítja a bejutást. Balaton, strand, kikötő, éttermek 1-2 perces sétával elérhetők. Állomások, városközpont, boltok 5 perc gyaloglásnyira.

Jelen oldalon közzétett szálláshelyek rendelkezésre bocsájtásáért, a szolgáltatás minőségéért, a tisztaságért, az esetlegesen előforduló műszaki jellegű, vagy egyéb problémákért a Szállásadó, azaz a nyaraló, vagy apartman tulajdonosa vállalja a felelősséget.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA22035760


előzőkövetkező