Lola Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A Lola Wellness Apartman egész évben várja vendégeit az Aranyparton, a Club218 Társasházban, csupán néhány lépésre a Balaton parttól. Apartmanunk a hatodik emeleten található, melyből csodaszép panorámás kilátás nyílik a Balatonra, Tihanytól egészen Balatonfűzfőig. Családosoknak is ideáis.

Központi elhelyezkedéséből adódóan egy ideális nyaralás színhelye, hiszen pár perc távolságra található a kedvelt Petőfi sétány és a Plázs, a városközpont, a mozi, a vasút- és buszpályaudvar is. Mindemellett rossz idő esetén is igazi pihenést kínálunk, hiszen az társasházhoz tartozik egy igényes, gyermekbarát 400m2-es wellness részleg is.

A szállásdíj tartalmazza a wellness belépő díját, így apartmanunk vendégei korlátlanul használhatják a nagy jacuzzit, a 15x8 m-es fedett medencét, a gyerekmedencét, a szaunákat (nyitvatartási napokon 15:00-tól vehetők igénybe), gőzkabint és a pihenő teret. A wellness részleg további része a gépekkel felszerelt konditerem. (A wellness szeptember 1- május 31.

között minden kedden zárva tart takarítás miatt. Június 1. és augusztus 31. között keddenként csak 16:00-kor nyit.) Az épület belső zárt kertjében csúszdás, homokozós játszótér várja a gyerekeket, a füves részén pedig napozási lehetőséggel várjuk kedves vendégeinket. 32nm-es erkélyes apartmanunk egy jól felszerelt amerikai konyhás klimatizált nappaliból és egy fürdőszobából áll.

A nappaliban egy franciaágy és egy kihúzható kanapé áll vendégeink rendelkezésére, mely kényelmes 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és 2 gyermek számára. Az apartmanház utcafronti részén szezonban működő reggeliző, pékség, étterem, üzletek találhatók. A ház lifttel felszerelt, állandó portaszolgálat ügyeli a zárt parkolót.

A parkolás egy gépkocsi számára 2000 Ft/éj áron biztosított saját, számozott parkolóhelyen. Kisállatokat sajnos nem áll módunkban fogadni. Megértésüket köszönjük. Az árak tartalmazzák a végtakarítást, ágyneműt és a törölközőt. A helyszínen a készpénzes és SZÉP kártyás fizetésre van lehetőség, bankkártya terminál egyelőre nem áll rendelkezésre.

Külön fizetendő az idegenforgalmi adó, mely 18 éves kor felett 550 Ft/fő/éj Szeretettel várjuk pihenni, feltöltődni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19007841


előzőkövetkező