Apartmanház Sipos, 4 apartman 15 férőhely

Siófok Centrumában, csendes családi házas övezetben, igényesen kivitelezett apartmanok kiadók a Sipos Apartmanházban.Az apartmanház a kulturáltan viselkedő vendégek kényelmes elhelyezést biztosítja, mindezt szem előtt tartva és tekintettel a többi vendégre az apartmanházunkban a buliturizmust kedvelő vendégek elhelyezésére nincs lehetőség.

Az apartmanház 8 főnél nagyobb társaságot csak és kizárólag családok esetében fogad, az apartmanházzal történő előzetes egyeztetés alapján.Az apartmanok független vendégbejárattal rendelkeznek. Az apartmanházon belül minden apartmanhoz saját külön fürdőszoba(tusoló +WC) tartozik.

Minden apartmannál a konyha jól felszerelt:minden szükséges konyhai eszköz, tányér stb. rendelkezésre áll.A kávéfőző, hűtő és mikro, kenyérpirító segíti a további kényelmet.Viszont kérem vegyék figyelembe, hogy ez egy üdülést szolgáló létesítmény, így az otthon megszokott konyhai gépek, felszerelések nem biztos, hogy rendelkezésre állnak az apartmanban.

A konyháink csak egy egyszerűbb főzést tesznek lehetővé. Az apartmanokhoz az ágynemű és fejenként 1 db törölköző biztosítva. Dohányozni az apartmanokban tilos. Az apartmanház első emeletén található a NAGY ERKÉLYES APARTMAN. Külön bejárattal, függetlenül a többi apartmantól.

Az apartmanban maximum 6 fő szállásolható el. Az apartmanon belül egy saját, jól felszerelt konyha, 1 nappali-TV szoba, két önálló szoba és 2 db fürdőszoba található. Az apartmannak 2 db saját ill. 1 közös erkélye van, kerti bútorokkal. A kisebbik szoba 2 fős, a szobából nyílik a zuhanyzó-wc fürdőszoba.

A nagyobb szoba 2 fős, a szobához tartozik egy saroktorony szoba, amely egy nagy faltól-falig pótággyal rendelkezik. A pótágyon 2 fő helyezhető el. A nagyobb szoba klimatizált . Ehhez a szobához tartozó kádas-wc fürdőszoba az apartman saját folyosójáról közelíthető meg. Az apartmanház 2.

emeletén 3 db apartman található: - a nagyobb méretű CSALÁDI APARTMAN. Az apartmanon belül található egy szoba 2 fő részére, ebből nyílik a zuhanyzós-wc fürdőszoba. Klimatizált. Az apartman saját, jól felszerelt konyhával rendelkezik. Itt található egy kihúzható kanapé-pótágy, mely 1 felnőtt ill.

maximálisan 2 db 10 éven aluli gyermek elhelyezésére használható. -ezen a szinten levő másik apartman a PELSO APARTMAN. Az apartman saját kisméretű ún. francia erkéllyel rendelkezik, bútorok nélkül. Az apartmanon belül található 1 szoba 2 fő részére. Klimatizált. Ebből a szobából nyílik a zuhanyzó-wc fürdőszoba.

Az apartman jól felszerelt saját konyhával rendelkezik. A konyha helyiségen belül található a pótágy, csak 1 fő részére - a harmadik helyiség a HOTEL SZOBA. Ez nem apartman, azaz nincs saját konyhája. 1 nagyobb szobával rendelkezik, amelyben maximálisan 3 fő szállásolható el. A szobához saját zuhanyzó-wc fürdőszoba tartozik.

A helyiségen belül hűtőszekrény, vízforraló, mikró található. Nem klimatizált, csak mennyezeti ventilátor áll a vendégek rendelkezésére. Az Apartmanházhoz tartozik egy nagy zárt parkoló, melyet minden vendégünk felár ellenében használhat, előre kell foglalni a parkoló helyet.

Az apartmanház előtt 5 db utcai parkoló található, melyet ingyenesen használhatnak a vendégeink. Az apartmanház vendégei ingyenesen használhatják az apartmanház 2 db grillteraszát, amely a parkolóudvarban és az előkertben találhatóak. A kényelmet egy-egy lávaköves grillkészülék és kerti bútorok biztosítják.

Gyermekkedvezmény: A pótágy ill. pótágyak árából: -2 évnél fiatalabb gyermek(ek) esetén a pótágy(ak) ingyenesek -2 és 6 év közötti gyermek(ek) esetén a pótágy(ak) árából 50% kedvezményt adunk Az apartmanház csak készpénzfizetést fogad el, azaz nincs lehetőség SZÉP kártyás fizetési módra.

Az apartmanokat vendégeink az Apartmanház Sipos recepcióján keresztül vehetik át. Az átvételnél kell a fennmaradó bérleti díjat, a végtakarítás költségét, az Idegenforgalmi adót és az apartmanonkénti 30000.HUF kauciót kifizetni illetve a zárt parkoló díját, ha azt igénybe szeretnék venni.

A kaució teljes összege visszafizetésre kerül távozáskor, amennyiben semmiféle kár nem keletkezett a bérelt apartmanokban. Felhívjuk a kedves foglalók figyelmét a foglalás érvényesítésének szabályára: a foglalás csak a foglaló befizetésével válik érvényessé. A foglaló összegét a foglalás napját követő munkanap 18 óráig át kell utalni.

Amennyiben ez nem történik meg, ill. a késedelem okáról előzőleg a vendég minket nem értesít, akkor a foglalást töröljük.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 28. - szeptember 29.
Légkondícionálás
4 apartman, 15 férőhely
NTAK azonosító: MA20011086


előzőkövetkező