Villa Corylus Panzió, 10 szoba 26 férőhely

Siófokon a szabadstrandtól 350 méterre található a Villa Corylus, mely saját parkolóval várja vendégeit. A panzió csendes, nyugodt környéken helyezkedik el, így a pihenésre vágyók számára ideális szálláshely lehet. Az épület 2019-ben került teljes felújításra, szobáinkban síkképernyős TV, hűtőszekrény (50 literes szállodai hűtő) és klímaberendezés is található.

A kertben medence található napozó résszel illetve grillezés/ bográcsozási lehetőség is biztosítunk( bográcsot és grillrácsot biztosítunk, fa, faszén és egyéb eszközöket nem ). Minden apartman saját fürdőszobával rendelkezik. Az épületben ingyenes Wifi használatot biztosítunk. 8 parkolóhelyet( személygépjármű részére) tudunk biztosítana vendégeink részére, amelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Ágynemű és törölköző biztosított.

A szálláshelyen recepció üzemel. A szálláshelyen munkásszállás céljára nincs lehetőség foglalni június hónaptól szeptemberig. A szálláshelyen minimum 2 apartman lefoglalására van lehetőség szeptembertől májusig.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 1. - november 3.
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
10 szoba, 26 férőhely
NTAK azonosító: MA23056017


előzőkövetkező