Erkel Vendégház, 3 szoba 9 férőhely

Kedves Vendégeink. Szeretettel várjuk Önöket Siófok üdülőövezetéhez tartozó Balatonszéplak-Felsőn két apartmanból álló házunkba. I. Apartman: Az apartman 4 felnőtt és 2 gyermek számára ideális az ágyak mérete miatt. Az apartmanhoz tartozik: - 2 hálószoba - 1 amerikai konyhás nappali (gáztűzhely, mikrohullámú sütő, hűtő) - 1 fürdőszoba - 1 terasz (nagy, kertkapcsolatos, nyáron is hűvös fedett és nyitott) - Parkoló az udvarban II.

Apartman (kis ház): Az apartman 2 felnőtt és 2 gyermek számára ideális az ágyak mérete miatt. Az apartmanhoz tartozik: - 1 hálószoba - 1 üveges előszoba - 1 konyha (gáztűzhely, mikrohullámú sütő, hűtő) - 1 fürdőszoba - Szúnyoghálós ablakok - Apartman előtti kiülési lehetőség - Parkoló az udvarban Ágyneműről és törölközőről a szálláshely gondoskodik.

A helyszíni parkolási lehetőség ingyenesen vehető igénybe. A szálláshelyen ingyenes a wifi és a kábeltévé használata. Többnyire 500 m-en belül minden szolgáltatás megtalálható. Élelmiszerbolt /SPAR, LIDL/, buszmegálló, vasút állomás, étkezési lehetőségek, cukrászda, sörözők, kerékpár –moped kölcsönző.

A szállás a szabad strandtól 100 m-re fekszik. Vonattal való érkezéskor a Balatonszéplak – felsői megállónál célszerű leszállni, kb. 500 méter. Siófok központja és látnivalói a kevesebb mint 100 méterre lévő buszmegállóból, illetve gyalog is könnyen megközelíthetőek.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 15.
3 szoba, 9 férőhely
NTAK azonosító: MO19020978


előzőkövetkező