Galamb Villa, 6 szoba 12 férőhely

Siófok egyik közkedvelt részén az aranypart és ezüstpart között, a Balatontól 200 m-re helyezkedik el. Közelében két neves welness szálloda a Hotel Residence /30m/ és szintén szolgáltatásokban gazdag Hotel Azúr /150m/ található. Fő jellegzetessége a környék csendessége, a köz a balatoni bringakörút hivatalos része.

Az idilli környezet elengedhetetlen eleme az árnyas fenyőfák, melyek mókusok és számos madárfaj közkedvelt tartózkodási helye. A ház kétszintes 12+2 fő befogadására alkalmas: Alsó szint: tágas nappali, konyha, fürdőszoba WC-vel, WC, két hálószoba /egy dupla ágyas és egy kétágyas/ Az emelet a nappaliból felvezető lépcsőn közelíthető meg.

Felső szint: előtér, két fürdőszoba (mosógéppel felszerelve), konyha, 3 kétágyas hálószoba /2 erkéllyel rendelkezik/ A hálók ágyneművel felszereltek, a konyha hűtővel, kávé-teafőzővel, mikrohullámú sütővel, mosogatógéppel, edényekkel, egyéb konyhai eszközökkel ellátott.

A nappaliban SAT - TV áll a vendégek rendelkezésére. Parkolás és grillezési lehetőség a tágas zárt kertben ahol kényelmesen lehet feelingelni, üldögélni, beszélgetni az erre kialakított fedett kerti kiülőkön . Továbbá WIFI ingyenesen elérhető az ingatlan egész területén. A ház légkondicionált.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 27. - október 31.
Kutya ingyenesen bevihető
6 szoba, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA19011040


előzőkövetkező