Vicky Place Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Balatonparti új lakás Keszthelyen kiadó A Balaton parton szeretne nyaralni, de pici a hotelszoba? A Balaton partján újjonnan átadott keszthelyi lakás kerttel, saját parkolóval, kiadó. Élvezze, hogy Ön és családja kényelmesen elfér ebben a két hálószobás konyha/nappalis lakásban.

A lakás vadonatúj, minden kényelmi igénynek megfelel. A Balatonparton nem kell osztoszkodnia senkivel, hiszen a balatoni pancsolás után a közel 100m2-es saját kertben, nyugágyon élvezheti a nyugalmát. Az esti vagy a déli grillezéshez minden adott. Bevásárlóközpontok (Tesco, Aldi) a közelben, vagy egyszerűen élvezze a magyar konyha egyedi ízvilágát a balatonparti vagy a városközponti éttermekben.

A híres Festetics-kastély nyári színházi előadásai a művészet kedvelőit kényeztetik. A WC/tusolóban kis gyerekek esetében is kényelmesen elfér. A mosógépnek köszönhetően a pakolást is stresszmentesen és helykimélően meg tudja oldani. Vagy csak tegye kényelmessé a jól megérdemelt nyaralás után a hazérkezést és vigyen mindent kimosott állapotban haza.

A rossz idő sem akadálya semminek. A bicikliút a ház előtt halad, Hévíz 10 perces autóút és Badacsony borvilága is megér egy kiruccanást a keszthelyi kikötőből. Lakás felszereltsége: mosógép, konyha teljes felszereltségű (mosogatógép, hűtő/fagyasztó kombi, fözőlap, sütő, Bosch Tassimo kávéföző, toester, vízforraló, fazék, étkészlet), TV + Wifi, Grillsütő, nyugágy és kerti bútor.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA21001036


előzőkövetkező