Holiday House Apartmanok, 4 szoba 10 férőhely

Fedezze fel az elbűvölő Keszthely Balaton Luxury Villát, ahol minden részlet a luxusról és a kényelemről szól. Keszthely strandjaitól csak egy kellemes sétára található amely tökéletes családok és barátok számára, akik egy előkelő tóparti élményre vágynak.   Lépjen be az ajtón, és egy olyan világ fogadja Önt, ahol a pazar dizájn találkozik az otthon kényelmével.

A tágas hálószobák ízléses dekorációval, míg a nagy nappali pazar kanapéival és csillogó csillárjaival stílusos pihenésre csábít.   Az otthon szíve, a konyha, csúcskategóriás készülékekkel van felszerelve, amelyek elegáns konyhabútorral kiegészítik egymást. Kint egy bájos, kertre néző terasz és egy szabadtéri étkező csábít étkezésre, ahol kár grillezni is lehet.   A villa ékköve a lenyűgöző fürdőszoba.

Lépjen be a pihenés birodalmába az elegáns csempével burkolt, küszöb nélküli zuhanyzóval és egy szabadon álló fürdőkáddal, amelyben gyertyafény mellett lehet javítani.

A puha törölközők és ágyneműk készen állnak arra, hogy beborítsák egy tóparti élményekkel vagy termálfürdővel töltött nap után.   Míg a villa nyugodt menedéket kínál, a kalandok kerékpározással, gyalogos túrákkal, múzeumokkal, éttermekkel és rendezvények várnak az ajtón kívül.

Az ingyenes Wi-Fi és a privát parkolás pedig teljessé teszik az élményt.   Jöjjön el hozzánk és tapasztalja meg milyen luxus villa élménye megfizethető áron a Balaton Fővárosában.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 1.
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA24089863


előzőkövetkező