Vár-Lak Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Szigliget A Balaton Gyöngyszeme-ként ismert csendes település a tó észak-nyugati partján található és egész évben színvonalas programokkal, 5 csillagos minősítésű stranddal várja látogatóit. Tavasszal a Várkapu nyitó program, nyáron a strand, a várban tartandó színvonalas koncertek, ősszel a szüreti felvonulás, valamint a Süllőfesztivál, télen a strandon létesített egész évben nyitva tartó wellness épület jelenthetnek élménydús időtöltést.

Hévíz, Keszthely, Tapolca, valamint a Balaton-Felvidék közelsége szintén vonzó turisztikai célpontok. A kitűnő borok kedvelőinek a közeli Szent-György hegy és a Badacsony pincészetei nyújtanak kiváló élményeket. Apartmanunk a központhoz közel, csendes utcában helyezkedik el. Strand 1500 méter, élelmiszerbolt 500 méter, vár kb. 800 méter.

A családi ház tetőterében egy két hálószobás, nappalis, konyha+étkezős, fürdőszoba+külön wc-s 70 m2-s lakótér áll vendégeink rendelkezésére. A szobák ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik a balatonedericsi hegyekre, valamint a várra. A nappaliból és a teraszról a ház mögötti erdős hegyoldal látható.

A hálószobákban franciaágyak vannak, valamint egy pótágy. A konyha jól felszerelt. A fürdőszobában kád és zuhanyzó is megtalálható. Internet, műholdas TV áll rendelkezésre. Az apartman klimatizált. Az udvaron fedett kerti kiülő, grillezési lehetőség biztosított. Sok szeretettel várjuk a nyugodt, csendes pihenésre váró vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG19019526


előzőkövetkező