Panoráma Apartman, 1 apartman 3 férőhely

Panoráma Apartman A Balaton északi partján található festői szépségű Szigligeten, központhoz és hajókikötőhöz közeli, Vilma hegyen lévő csendes, 2 szintes apartmanba sok szeretettel várjuk pihenni vágyó kedves vendégeinket. Az apartmanból pazar kilátás nyílik a Balatonra, amely gyalog 10 perc alatt kényelmesen megközelíthető. Élelmiszerbolt, étterem, orvosi rendelő és buszmegálló a község központjában, 1 km-en belül található.

Innen rövid sétával a Szigligeti vár is könnyen megközelíthető. 
Az apartmanban 3 fő fér el kényelmesen, az egyik szoba pótágyazható, így 4 fő is elfér. A fürdőszoba az emeleten található kis folyosóról nyílik. Az apartman 2 db W.C-vel rendelkezik, melyek közül az egyik az emeleti fürdőszobában kapott helyet, a második pedig a földszinten teljesen különállóként.

Az emeleten levő nappaliban található televízió készülék, klíma, gyermeksarok illetve az egész apartmant lefedő internet. A konyha a földszinten kapott helyet, tűzhellyel, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel illetve vízforralóval, edényekkel, poharakkal és evőeszközökkel van felszerelve.

A terasz és az erkély az udvarra néz, ahonnan a Keszthelyi-hegység vonulata, a Balatonedericsi öböl és a Balaton körpanorámában látható. Parkolásra maximum 2 autónak van lehetőség az apartmanhoz tartozó, sorompóval zárható területen. Egyedi kéréseket lehetőségeink szerint előzetes egyeztetés alapján tudunk vállalni.

Kérjük kedves vendégeinket az előleg fizetés időpontjának betartására, mert csak így áll módunkban biztosítani a foglalást.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 3 férőhely
NTAK azonosító: MA22042554


előzőkövetkező