Tiszta Forrás Ház, 3 szoba 8 férőhely

Pécsely falutól 2, 5 kilométerre, egy erdei földúton, a Zádor vár lábánál fekszik a Tiszta Forrás Ház. Nevét egy alig 200 méterre található forrásról kapta, melynek kristálytiszta vize keresztülcsorog a kerten. Madárcsicsergéstől és patakcsobogástól hangos a környék egész nyáron ezen az eldugott, családias magánszálláshelyen, melyet körülölel a Balaton-felvidéki Nemzeti Park.

A Kék túra útvonalán elhelyezkedő ház ideális a természet szerelmeseinek, a kirándulni, túrázni vágyóknak, de bátran ajánljuk olyan családoknak, baráti társaságoknak is akik szívesen megcsodálnák a Balatonfelvidék szépségét. Ezen kívül a ház alkalmas táborok, elvonulások szervezésére is maximum 15 fős létszámig.

A ház külön bejáratú emeletén található vendégtérben 2db háromágyas és 1db kétágyas szoba, 2db zuhanyzós fürdőszoba, közös nappali és konyha várja a vendégeket. Igény szerint a befogadóképesség pótágyakkal 15 főig bővíthető (a pótágyak a nappaliban kapnak helyet).

Főzésre az emeleti konyhán kívül a kertben is van lehetőség, ahol egy kemence és egy bográcsozásra és sütögetésre is alkalmas tűzrakóhely várja a vendégeket. Táborok és elvonulások számára előzetes egyeztetés alapján tudunk vegán ellátást biztosítani, hogy Nektek több időtök legyen a közös foglalkozásaitokra.

Programok a közelben: - Zádor vár (10 perc séta) - őstölgyes (30 perc séta) - Vászoly, Barnag (kb. 1 óra séta) - Tihany, Balatonfüred, Örvényes (15 perc autóval) A környéken számtalan borászat, gasztronómiai és kulturális program, kiránduló- és zarándokhely található. Szívesen biztosítunk aktuális programajánlót minden kedves vendégünknek.

FONTOS. A Tiszta Forrás Házhoz vezető út nincs leaszfaltozva, nehezen járható, így a szálláshely megközelítése alacsony építésű autóval sajnos nem ajánlott.

Ingyenes WIFI
Macska, kutya ingyenesen bevihető
3 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20003951


előzőkövetkező