Pécsely House Apartman, 4 apartman 19 férőhely

Vendégházunk a Balaton-felvidék egyik legszebb medencéjében, a Pécselyi-medencében, az alig 600 lelkes Pécsely település szívében található. A ház az 1900-as évek elején épült, és azóta is őrzi a tájegység jellegzetes építészeti stílusát, azonban az épület felújításában a mai kor szelleme és igényei is fontos szerepet kaptak.

Három 5 fős apartman (mindegyikben 2 franciaágyas hálószoba és egy fürdőszoba található), és egy 4 fős, tágas 1 szobás apartman található a házban. Ezen kívül két jól felszerelt konyha, egy közös helység, az udvarban pedig nyugágyas pihehőhelyek és főzőhelyek szolgálják a vendégek kényelmét és kikapcsolódását.

Pécsely elsődleges turisztikai vonzerejét a Balaton közelsége adja. A vízpart 10 km-re található, amelyet biciklivel is könnyedén megközelíthetünk. A legközelebbi Balaton-parti város Balatonfüred. Gyalogos túrákra is lehetőséget ad a környék, leghíresebb útvonalként a Mária zarándokút ismert, amelynek Pécsely az egyik állomása.

A település északi oldalának dombjai közt lapuló Zádor-várat csak kevesen ismerik, de ez csak egy a közelben található történelmi látnivalókból. A gasztronómia szerelmesei is találnak maguknak élményt bőven, hiszen nívós étteremben, széles ízválasztékban egyre gazdagabb a környék, és a Balaton-felvidéki borvidék finom borai és borútjai is a csábító vonzerők között szerepelnek.

A pezsgő életet kedvelők sem maradnak kínálat nélkül, sok neves fesztiválnak, rendezvénynek ad otthont a környék. Kiemelendő a kapolcsi Művészetek Völgye, a Veszprém Fest, a Tihanyi Levendula Fesztivál, a Balatonfüredi Borhetek, de megannyi színes élményt nyújtó program lehetne még a felsorolás része.

NTAK regisztrációs szám: EG20009942 Magánszálláshely

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
4 apartman, 19 férőhely
NTAK azonosító: EG20009942


előző