Tiltott Rengeteg Üdülőház, 3 szoba 6 férőhely

Ha szeretnél a világ zajától kicsit elvonulni, kikapcsolódni, pihenni vagy éppen a retro hangulatot sem veted meg, akkor foglalj nálunk. A pancsolni, vagy túrázni vágyok számára is ideális választás lehet a Tiltott Rengeteg, hiszen a Balaton 500 m-re, a strand és kikötő 1km-re, a BalatoniBob Szabadidőpark 3, 5km-re található.

Rossz idő esetén sem maradunk le a pancsolásról, hiszen fedett teraszunkon egy 5 személyes jakuzzi kapott helyet, ami tökéletesen illeszkedik a környezetbe. 36 fokig fűthető, így nem kell aggódni, hogy lemaradunk a téli fürdőzésről. Maga a nyaraló egy csendes kis utcában található, nevét pedig a telek végében található minierdőről kapta.

Az épület kettő emeleti hálófülkével, egy tágas nappalival, kettő terasszal, konyhával, illetve fürdőszobával rendelkezik. Emellett van egy kerti kiülő grillezővel. A kellemes dimbes-dombos utcából kíváló balatoni panoráma fogad minket a a nyaralótól 30-40 méternyi sétára.

Lehetőség van kerékpárbérlésre is. Az udvarra kettő darab normál méretű autó tud beállni. A Balaton környékén számtalan túrázási lehetőség is kínálkozik. Emellett érdemes megemlíteni Veszprém közelségét is, ami idén Európa kultúrális fővárosa, így számtalan programmal kecsegtet.

Balatonfűzfőn elmúlt években szintén felújításra került a parti sétány is, ahol gyönyörű látvány fogad minket egy kellemes séta vagy futás közben. Balatonfűzfőn két strand is található: - Fövenyfürdő strand (1, 2km): az elmúlt években számos felújításon esett át: gyerekbarát homokos öböl, számtalan büfé, szabadtéri koncertek, csúzda, vízieszköz bérlés.

Ezenfelül egyedülálló, hogy a strand mellett a vízi sport eszközöket pl. sup, szörf ingyenesen vízre lehet tenni. - Tobruk strand (5km): eldugottabb, kisebb családias strand

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
3 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA23060131


előzőkövetkező