Béke Apartmanház, 48 szoba 100 férőhely

Év Szállása 2021 - Minőségi Díj III. hely Ha valamilyen különlegességre specializálódott szállodát keres, akkor szeretettel várja Önt Badacsonyban a Hotel Bonvino Wine & Spa. A Balatonfelvidéki Nemzeti Park területén található az ország első aktív és borszállodája. Minden egyes szobája egyedi kialakítású, rusztikus vagy modern jellegű, akár a borkészítés kétféle módja.

Családok részére apartman, nászutasoknak külön lakosztály foglalható. Az aktív pihenés jegyében számos különleges sporttevékenységre nyílik lehetőség: kirándulás a festői borvidéken, nordic walking túra, úszás, kerékpártúrázás, jóga. A hely specialitásának köszönhetően borvacsorákon és pincelátogatásokon ismerhetik meg a vidék jellegzetes borait.

A Hotel Bonvino borbárjában a badacsonyi borvidék legkiválóbb borai kóstolhatók. Szállodánk kiválóan alkalmas maximum 100 fős céges vagy egyéb rendezvények (ünnepségek) befogadására. Egy 170 m²-es, elrendezéstől függően 80-100 fős konferenciateremmel és egy 50 m²-es meetingteremmel rendelkezünk.

A kikapcsolódást színes programkínálat dobja fel: mozi estek, piaclátogatás vagy a főzőtanfolyam.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
48 szoba, 100 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000425


következő