Berek Vendégház, 4 szoba 8 férőhely

Akik a balatoni nyüzsgéshez közel, mégis rendkívül nyugodt, csendes környezetben szeretnének néhány napot eltölteni, azok megtalálták az ideális szálláshelyet. Ideális több generációs családoknak, nagyobb baráti társaságoknak, de akár céges csapatépítőt, legény/lánybúcsút is szervezhettek itt.

Utóbbi két esetben kérjük ezt jelezzétek, és egyeztessünk. Fonyódon, az Árpád parttól (szabadstrand) 1200 m-re vendégház kiadó. Az ingatlan 2 külön bejáratú apartmannal rendelkezik, Az apartmanokat külön is ki lehet bérelni, illetve az egész házat egyben kedvezményes áron. Az emeleti apartman 2 hálószobával plusz nappalival, fürdőszobával és jól felszerelt amerikai konyhával, külön étkezővel várja a pihenni vágyókat.

A 45m2-es erkélyről remek kilátás nyílik a fonyódligeti berekre, és a szomszédos halastavakra. A földszinti apartman szintén 2 hálószobával plusz nappalival, fürdőszobával, és jól felszerelt amerikai konyhával várja az ide érkezőket, ezenkívül egy nagy terasz tartozik a földszinti részhez.

Mivel jelenleg egyetlen szomszédja sincs a teleknek, ezért valóban nyugodt körülmények között lehet pihenni. A garázsban berendezett játszószoba is kész állapotban van már. Ping-pong asztal, csocsó, darts, biliárd várja a játékos kedvűeket, illetve egy projektoron lehet akár PS3 konzolon játszani, akár filmeket kivetíteni.

Itt még rosszabb időben is garantáltan jól tudtok szórakozni. A játékszoba mögötti tető alatt egy felfújható jakuzzi található, mely egész évben használható. Az összes szoba klimatizált, amelyekkel fűteni is lehet, ezért egész évben várjuk vendégeinket. A szálláshelyen ingyenes a parkolás, akár 4-5 autó is elfér.

Fonyód városközpont távolsága 3500m, vásárlási lehetőség 2000m. Csisztafürdő 10 km-re található, ahol rosszabb időben is lehetőség nyílik fürdőzésre. SZÉP kártya elfogadóhely.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
4 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA21005877


előzőkövetkező