Takács Apartmanház, 4 apartman 10 férőhely

NTAK szám: MA 21002546 Szeretettel várjuk megújult környezetben a nyaralni, pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket a Balaton fővárosában, Siófokon. Apartmanházunk Siófok belvárosától 800 m-re, a Balatontól, szabadstrandtól mindössze 600 m-re találhatók. Az apartman nagyobb társaságok, bővebb családok elszállásolására is kiválóan alkalmas.

Teljesen felszerelt konyhával, fürdővel és zuhanyzóval; terasszal rendelkezik. Vendégeink zavartalan pihenését kerti bútorok és grillező, valamint tűzrakóhely biztosítja. Külön bejáratú 10 fős, kétszintes apartmanház. Földszinten 1 db 2 ágyas szoba, tusolóval, külön wc-vel.

Kompletten felszerelt konyha (hűtő, tűzhely, kávéfőző); terasz. Tetőtérben 2 db 3 ágyas szoba, és 1 db 2 ágyas szoba, fürdő, wc-vel. Az apartman redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt. Parkolási lehetőség az udvarban. Kutya, macska, kisállat nem hozható.

Az apartman NEM DOHÁNYZÓK. (dohányzási lehetőség a teraszon) A szállás az érkezés napján 14:00 órától foglalható el, és a távozás napján 10:00 óráig kell elhagyni. (Ettől való eltérés esetén előzetes egyeztetés szükséges. )

Nyitvatartás: június 1. - szeptember 30.
4 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA21002546


előzőkövetkező