Krisz Sió Apartman, 3 apartman 6 férőhely

A Krisz Sió Apartman a Balaton déli partján, Siófokon kertvárosi övezetben helyezkedik el. A Balaton part (szabad strand és fizetős strand) kényelmes sétával 15 perc alatt, a városközpont, Siófok felújított főtere pedig 10 perces sétával érhető el, ahol vásárlási lehetőségek, hangulatos éttermek, bárok sokasága várja.

Az apartman szezonálisan üzemel. A szállás max. 6 fő elhelyezésére alkalmas a ház emeletén (külön bejárattal) 90 m2-en.

Mivel az apartman a városközpont csücskében helyezkedik el, szinte minden karnyújtásnyira elérhető, lehetőségként: - sétahajókázás, vitorlázás - a sport kedvelőknek : vízisí, wakeboard, SUP, lovaglás, gokart, tenisz, kalandpark (Zamárdi, Balatonfűzfő), Bob (Balatonfűzfő, Balatonboglár) elérhető - Gyermekeknek vízi játszótér, kisállat park, - a Dél-balatoni környék nevezetességeinek bebarangolása ; - éjszakai szórakozni vágyóknak rengeteg alternatíva.

Az apartman jellege szálláshely, nem szórakozó hely. Kertvárosi részen a túlzott hangoskodás, erős zenehallgatás, randalírozás nem elfogadott és nem megengedett. 18 éven alatti személyek a szállást csak szülői jelenléttel vehetik igénybe.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 4. - szeptember 11.
Légkondícionálás
3 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19012215


előzőkövetkező