Bihari Villa, 1 szoba 4 férőhely

Nyugalmat árasztó romantikus hangulatú nyaralónk fenyőfákkal és óriás tujákkal körül ölelt békés területen fekszik, madárcsicsergéssel telt zöld övezetben. A hátsó kertben megbúvik fűthető Parajid sós Dézsafürdőnk mely az intimkörnyezetnek köszönhetően párok, családok, gyógyulni vágyók számára biztosít ősztől tavaszig biztosít a hétköznapok után feltöltődést az ideérkezők számára.

Az utcafrontról található a nyaraló bejárata és ugyanitt vár egy kellemes hangulatú terasz, amely a késő délutáni napsütésben is árnyékot ad egy jó hangulatú kártyapartihoz vagy fröccsözéshez. A bejáraton áthaladva egy kis előtéren keresztül a nappaliba vezet utad, melyben megtalálható egy hangulatos, jól felszerelt konyha és reggeliző/ ebédlő is.

A nappaliból nyílik egy hátsó kis terasz is melyet kellemes árnyékot adó diófák vesznek körül. A nyaralóban egy külön hálószoba található melyben jó megpihenni az egész napos strandolás után. Zuhanyzóval felszerelt fürdőszobában van lehetőséged a napi tisztálkodásra. Közvetlenül a ház előtt van parkolási lehetőség, akár két autó számára is.

Meleg vizes parajdi sós dézsafürdőnk új dimenzióba helyezi a kikapcsolódás és relaxálás lehetőségét ősztől-tavaszig. Egy ilyenkor már egészen más, csendes, nyugodt környezetben. Pihenésetek helyszínéül válasszátok romantikus hangulatú privát wellness élményét, akár éjszakai fürdőzéssel.

Várunk az ősz beköszöntével is a Bihari Villában, a Balaton partján. A szezonnak nincs vége, csak átalakul. Szeretnél feltöltődni, kikapcsolódni, esetleg meglepnéd párodat egy romantikus kalanddal? Várunk szeretettel a megszokott minőségben. Hiszen elérkezett a nagy, tóparti séták ideje, amit horgászattal, kerékpározással, a környékbeli falvak, városok megtekintésével egészíthettek ki.

Nyári szezon kezdetével a kert is megellik élettel. A kertben található egy másik apartmanunk is amely a meleg beköszöntével megnyitja ajtaját a további vendégek számára is. Így ilyenkor további vendégekkel is érkezhetsz és élvezhetitek a bográcsozás, grillezés, kertben található grillteraszon a közös beszélgetések élményét.

Amennyiben nyáron érkezel ennek a másik apartmannak használatáról érdeklődjél.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
1 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA20007993


előzőkövetkező