Szerelmes Tündérlak Vendégház, 1 szoba 4 férőhely

Mit is jelent a Tündérlak? Vendéglátás, ahol minden pillanat arról szól, hogy a világ szebbé varázsolódjon minden egyes, édes Vendégnek…️ A Szerelmes Tündérlak Balatonederics szőlőbirtokain fekszik, távol a mindennapok zajától, ahol csak Ti vagytok egymásnak. A mesebeli kis házikó mindkét szintjéről csodálatos panoráma nyílik a Balatonra, a Szigligeti várra, valamint a Káli medence tanúhegyeire.

A szőlő között egy jakuzzi biztosítja, hogy igazán feltöltődjetek a csillagos eget nézve a Balaton esti fényeiben.. A házikóról: A Tündérlak foglalásakor természetesen az egész ház csak a Tiétek. EMELET: Az alap foglaláskor az emeletre ágyazunk Nektek, ahol egy balatoni -panorámás franciaágy áll rendelkezésetekre, kandallóval, az extrán felszerelt konyhával és egy zuhanyzós fürdőszobával.



MINDKÉT SZINT: Ha az alsó szint hálóterét is szeretnétek birtokba venni a szoba közepén található romantikus, panorámás fürdőkáddal, amelyhez rózsaszirmokat és leveldulás fürdősót is bekészítünk, ezt foglalás után külön egyeztetéssel tudjuk biztosítani Nektek 9.900, -/ éj felárral. ️ Célunk, hogy a legjobban érezzétek Magatokat, ezért a konyhába bekészítve vár rátok Nespresso kávé kapszula, tej (laktózmentes és magtej), vaj, lekvár, pékáru és különféle szerelmetes teák, gyümölcsök, mely becsületkassza elvén működik, az árát a tálalószekrényen található kis ládikóba kell betenni a kiírás szerint.

Lehetőség van reggelire háztáji bekészítésre az érkezésetek napján, azt is örömmel beszerezzük Nektek a környező piacokról. Ennek díja 7.990, - / fő.

Amennyiben, egy ilyen jelentős alkalom kapcsán látogatnátok a Tündérlakba, lehetőség van egy különleges szenvedélyes desszert rendelésére, mellé behűtött Törley 0, 75l pezsgőt is bekészítünk és természetesen a dekoráció is az alkalomhoz illő lesz. :) Ennek a díja 9.990, - Ft/ 2 fő ️ Egy jakuzzi is a rendelkezésre áll a varázslatos szőlőhegyen, csodás balatoni panorámával, melynek díja 5.000, - Ft/nap. És ha szívesen kimozdulnátok a Tündérlak öleléséből, a térségben rengeteg látnivaló és túrázási lehetőség vár Rátok.

Szeretettel várunk Benneteket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA20017453


következő