Blue Bike Hostel, 3 szoba 16 férőhely

A Balatoni kerékpárút mellett, a kikötő közvetlen közelében három barátságosan berendezett, kényelmes családi szobában szállhatnak meg Balatonszemesen a hostel vendégei. Mindegyik szobához ágyneműt, plédet, törölközőt, fogmosó poharat és toalett papírt biztosítunk a foglalásban megadott létszámmal megegyezően.

Zárható kerékpártárolónkban biztonságban tudhatja bringáját, ha autóval érkezne a szálláshely előtt ingyenes a parkolás. A Blue Bike Hostel állatbarát, kistestű házi kedvencét is szívesen látjuk.

Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Blue Bike Hostel szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapját is. Étkezés A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. Közvetlen a szomszédban van a legközelebbi étterem, 200 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt.

Elő és utószezonban egy felszerelt közös konyha is a vendégek rendelkezésére áll. Fizetés A foglalások összegét készpénzzel vagy OTP SZÉP kártyával tudja kiegyenlíteni. A foglalót banki átutalással vagy OTP SZÉP kártya utalással rendezheti. A foglaláshoz a Blue Bike Hostel a sikeres visszaigazolást követően előrefizetést kér Öntől. Érkezés, nyitva tartás Legkorábbi érkezési időpont 15:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00.

A munkatársak magyarul, angolul és németül tudnak Önnel kommunikálni.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: április 30. - október 24.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
3 szoba, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA23080092


előzőkövetkező