Sun and Sail Fűz Liget Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Modern, kényelmesen berendezett apartmanunkban szívesen látunk vendégül Balatonfűzfőn. Pihend ki a dolgos hétköznapok fáradalmait a természet közelségét és a Sun & Sail Fűz Liget kényelmét élvezve. A nyugalom érzése szinte tapinthatóvá válik, ahogy az apartmanba belépve a nappali hatalmas ablakain keresztül elénk tárul a Balaton vizén ringatózó vitorlás hajók és a part menti fák csodálatos látványa.

Az apartman hangulata az épületet körülvevő természetbe illeszkedik, azzal összhangban igyekeztünk kialakítani a berendezést. A konyhában mindent megtalálsz, ami a főzéshez, sütéshez, étkezéshez szükséges (indukciós főzőlap, sütő, edények, tányérok evőeszközök, poharak).

Mikrohullámú sütő és vízforraló, valamint Nespresso kapszulás kávéfőző is rendelkezésre áll. A fürdőszoba is jól felszerelt, ne hozz hajszárítót és vasalót sem. Természetesen törölközőt, wc-papírt, folyékony szappant is találsz. Elektromos redőnyök, szúnyogháló minden ablakon.

Kényelmes, moduláris, egyedileg alakítható kanapé a nappaliban. Gyermekjátékok, könyvek, mert kisgyerekkel is szívesen látunk. Sétálj, biciklizz, rollerezz a parti sétányon, illetve a bicikliúton, melyek az épület mellett haladnak. Strandolj Balatonfűzfő valamelyik strandján, melyek közül az egyik egy kellemes sétával is megközelíthető.

Csobbanj és ereszkedj vízre a Fűz Liget Üdülőpark vendégei számára elérhető saját stéget használva. A lakáshoz privát parkoló tartozik a zárt udvarban, közvetlenül az épület mellett. A társasház udvarában elektromos jármű töltési lehetőség biztosított vendégeink számára.

Minimum 14 éjszaka foglalása esetén 10%, minimum 21 éjszaka foglalása esetén 20% kedvezményt biztosítunk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21004645


előzőkövetkező