Föveny Apartman, 5 apartman 21 férőhely

Nyaraljon a strandon. A Föveny Apartman, a Föveny Strandfürdő területén található, Balatonra néző kilátással. Az épületben 4 darab 4 férőhelyes szállás áll a vendégek rendelkezésére valamint 1 darab 5 személy befogadására is alkalmas. Valamennyi apartman klímával ellátott.

A konyha jól felszerelt: indukciós főzőlappal, kávéfőzővel, hűtővel, mikróhullámú sütővel, vízforralóval és további konyhai eszközökkel. Valamennyi apartmanhoz erkély kapcsolódik, ahonnan csodás kilátás nyílik a strandra és a Balatonra. A belépést a Föveny Strandra és a Tobruk Strandra is ingyen biztosítja a szállásadó, emellett ingyenes, elkerített parkolót is rendelkezésére bocsájt a szállást igénybe vevőnek.

Közvetlenül az apartmanok mellett kamerával megfigyelt kerékpártároló is térítésmentesen használható. Balatonfűzfőn minden évben megrendezésre kerül többek között a Cseberei Juniális, a méltán híres Gombócfesztivál, a Veterán Autóstalálkozó és a közkedvelt Szüreti Felvonulás is, illetve a nyári szezonban rengeteg kulturális és szórakoztató program várja a városba látogatókat.

A közelben található több étterem, bolt, cukrászda. Az extrémebb kikapcsolódást kedvelők ellátogathatnak a valóban csak pár percre található Balatoni Bob Szabadidőparkba, ahol a bobpályán kívül paintballpálya, Serpa kalandpark és beltéri játszóház, valamint ingyenes játszótér és fittnesspark is található.

Autóval mindössze néhány percnyire fellelhető a Tátorján Tanösvény Balatonkenesén, ami kiemelt természetvédelmi terület és egy órán belül bejárható vagy megtekinthetjük a Balaton egyik legszebb kilátását nyújtó magaspartot Balatonakarattyán. Továbbá csupán 20 perc alatt eljuthatunk a Veszprémi állat- és vadasparkba.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Nyitvatartás: április 29. - október 29.
Ingyenes légkondícionálás
5 apartman, 21 férőhely
NTAK azonosító: EG19011784


előzőkövetkező