Siesta Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Szobák, szolgáltatások Töltsön el néhány kellemes napot Balatonberény településen a Siesta Apartman Balatonberény vendégeként. Az apartman kényelmes apartmanban köszönti a Balatonberény településen megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni zárt parkolóban leparkolhatja.

A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, az apartmanban légkondícionálás biztosított. Ha rendelkezik hordozható számítógéppel vagy okostelefonnal, saját maga is csatlakozhat az internethez felár nélkül a szobában rendelkezésre álló vezeték nélküli (WiFi) hozzáférésen keresztül.

A szálláshely apartmanjában van fürdőszoba. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a lenti adatlapon.

Elhelyezkedés 600 méterre van a Keresztelő Szent János Gótikus Templom a szálláshelytől, 900 méterre a Festőház, 1.2 km-re a Múltház, 1 km-re a Csicsergő sétány Szabadstrand, 200 méterre a Balatonberény Községi Strand. Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A legközelebbi étterem 100 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 100 méterre van.

Fizetés Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással fizetheti ki. A Siesta Apartman Balatonberény a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 100%. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00.

Magyarul, angolul és németül tudják Önt köszönteni a munkatársak. Szallas. hu értékelés 10-es pontszámot ért el és Kiváló minősítést kapott 1 értékelés alapján az apartman a Szallas.hu-n.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA23059972


előzőkövetkező