Sophie Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Szobák, szolgáltatások Szállást keres utazásához Balatonberény településen? Tekintse meg a Sophie Apartman Balatonberény ajánlatát. Kényelmes apartmannal várja vendégeit Balatonberény településen az apartman. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshely zárt parkolójában leparkolhatja.

Az apartmannak saját erkélye vagy terasza van, így lesz lehetősége élvezni a kellemes napfényt anélkül is, hogy messzire kellene mennie. A szálláshelyen költségmentesen tud internetezni vezeték nélküli internet-hozzáférésen (WiFi) keresztül. Az apartman saját fürdőszobával felszerelt.

Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Sophie Apartman Balatonberény szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapját is.

Elhelyezkedés 600 méterre található a szálláshelytől a Balatonberény Községi Strand, 1 km-re a Festőház, 1.3 km-re a Múltház, 1.5 km-re a Csicsergő sétány Szabadstrand, 700 méterre a Keresztelő Szent János Gótikus Templom. Étkezés A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. A legközelebbi étterem 150 méterre fekszik.

Fizetés Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tud a helyszínen fizetni. A foglalás véglegesítéséhez a Sophie Apartman Balatonberény a sikeres visszaigazolást követően 100% előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 15:00, elhagyására pedig 10:00.

A munkatársak magyarul, angolul és németül állnak rendelkezésére.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19020570


előzőkövetkező