Sinus Prémium Aparthotel, 1 apartman 10 férőhely

Siófok, a Balaton fővárosa, ahol az év négy évszakában rendkivül sok kikapcsolódási, szórakozási lehetőség kínálkozik zenei és kulturális programokra éppúgy mint a sportolásra, kirándulásra, pihenésre is.

A közvetlen vízparti liftes aparthoteben a 131 m2-es, klimatizált balatoni panorámás, 2 teraszos, teljes konyhával felszerelt 6+1 szobás teljes ingatlanon belül 3 db (nappali+franciaágyas hálószoba+ fürdőszoba) szeparált, teljes lakosztály került kialakításra.Biciklik tárolása megoldott, gépkocsival az épület előtt és az ingatlon belül is díjmentes a parkolás.A nem fizetős saját vízparton töltött nap után a kertben sütögetésre is van lehetőség ha valamelyik este nem az étterem, vagy a saját konyhában készített vacsora mellett lenne a döntés.

A környéken éttermek, kávézók és vásárlási lehetőség is pár száz méteren belül elérhető. A vitorlás kikötő karnyújtásnyira található ahonnan naponta több alkalommal indulnak sétahajók és a vitorlás túrák mellett vizitaxi is elérhető. A vizi programok mellett az óriáskerékről is fantasztikus panoráma tárul elénk, a fizikai és az ügyességi kihívások kedvelőinek komoly élményt nyújt a közeli kalandpark programja.

A házi kedvenc a szálláshelyen megengedett, de csak kistestű kiskutyát tudunk fogadni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: EG22040944


előzőkövetkező