Siki Nyaralóház, 1 szoba 2 férőhely

A Siki Nyaralóház Tihany egyik legszebb részén a Cserhegyen, csendes, nyugodt környezetben található. Szõlõ és gyümölcsöskertek vesznek bennünket körbe. A pincében már egyre kevesebb a bor, de egy kis szõlõterületet még mûvelünk. A présház emeletére tágas lépcsõház vezet, ahol egy igényesen berendezett stúdió apartmant alakítottunk ki. 2 felnõtt + 1 gyermek részére nyújt kényelmes pihenést.

A szobában franciaágy található, mellette egy fotelágyat tudunk még ajánlani. A helyiség másik oldalán konyha/fõzõsarok és egy négyszemélyes étkezõasztal szolgálja vendégeink kényelmét. A fürdõben zuhanyzó és természetesen mosdó/wc van. Ideális párok és családok számára.

Bár a berendezés része egy fatüzelésû kályha is, ez csak korlátozottan használható, ezért kifejezetten télies idõjárás esetén a fûtés nem kielégítõ, az év nagyobbik részében azonban a klímaberendezés (felár ellenében) hûtés és fûtés céljára is rendelkezésükre áll.

Az épületben tv van, internetszolgáltatás mûködik. A szoba ablakából, és a présház elõtti teraszról csodálatos balatoni kilátás nyílik. Jobbról a tihanyi Rév, balról a Balaton keleti medencéje vonzza a tekintetet. A szõlõ és kert mûvelését igyekszünk úgy végezni, hogy vendégeink pihenése zavartalan legyen, de azért néha fogunk találkozni.

Autóval az épület mellett parkolhatnak. Bár épített grill/tûzrakóhely még nincs, de ha tûzgyújtáshoz támadna kedvük, valamilyen lehetõséget fogunk találni. Csak a nádtetõs épület is élje túl. :-) Legfeljebb fél órás sétával az Apátság, a falu, strand, bolt és vendéglátóhelyek akár gyalog is megközelíthetőek.

A félsziget nyújtotta természeti szépségeken túl Tihany ez évi tervezett rendezvényeit a Tihany oldalon Programok menüpont alatt olvashatja. Az Apátság kitûnõ zenei programjait pedig a Bencés Apátság programok vendégeinknek címe alatt. A Zamárdiban rendezett fesztiválok hanghatásai a nyugalmat zavarhatják, ezért kiemelem az idei idõpontokat: - július 3-tól 7-ig, Balaton Sound - július 12-től 14-ig, Red Bull Air Race - aug. 20-tól 24-ig, Strand fesztivál.

Várjuk szeretettel. A szállásfoglalással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat alább összefoglalva olvashatják: 1. Foglalás, bejelentkezés, elõleg fizetése: Megrendelése után az idõpontot és egyéb szolgáltatásokat visszaigazoljuk. A visszaigazolás után elõleget kell fizetni, amely átutalással vagy személyesen lehetséges.

Az elõleg mértéke a szállásdíj 33 %-a. Amennyiben a visszaigazolás dátumától számított három banki munkanapon belül nem érkezik meg az elõleg, foglalását semmisnek tekintjük. 2. Visszalépés az utas részérõl: A megrendelt szálláshely vagy szolgáltatás lemondását írásban kell közölni.

A lemondási díjak a következõk: - A nyaralás megkezdése elõtt 30 napig a lemondás díjtalan. - A nyaralás megkezdése elõtt 29 és 14 nap között a szállás 1 napi díja. - A nyaralás megkezdése elõtt 1 és14 nap között az elõleg összege. 3. A megrendelt szolgáltatások módosítása: Amennyiben Ön a megrendelt foglalását módosítani szeretné, elõzetes megbeszélés alapján ez lehetséges.

A változtatást írásban kell közölnie, ezután egy módosított visszaigazolást küldünk az új idõpont és árak megjelölésével. 4. Visszalépés részünkrõl: Elõre nem látható problémák esetén (pl. a lefoglalt szálláshelyen csõtörés, egyéb mûszaki hiba stb.). Ilyen esetekben értesítjük a vendéget és a fizetett elõleget visszautaljuk. 5.

Létszám, árak, szolgáltatások: A nyaraló minimum 3 éjszakára foglalható. Ettõl eltekinthetünk elõ és utószezonban, ill. a foglalandó idõpont elõtt 5 napon belül. A nyaralóban egy franciaágy van 2 felnõtt, és egy fotelágy 1 gyermek részére. A szállás díja 2 személyre éjszakánként: - októbertõl elejétõl május végéig 60 Euro. - június és szeptember hónapban 70 Euro. - július és augusztus hónapban 80 Euro.

Ehhez járul, amennyiben gyermekkel érkezik: - 3 éves korig 0 Euro. - 3-tól 16 éves korig 20 Euro. A szállásdíj tartalmazza a víz, áram költséget, és az ágynemû használatot. TV és internet/wifi mûkõdik a nyaralóban. Háziállatot nem fogadunk. Parkolási lehetõség közvetlenül az épület mellett található.

A nyaraló korlátozottan fûthetõ a klímaberendezés segítségével, amelynek díja 1000 ft/nap. A szállásdíj nem tartalmazza az üdülõhelyi díjat, amelyet külön kell fizetni. 6. Egyéb költségek, szállásdíj fizetés: A fizetés a megérkezés napján a nyaralóban készpénzzel, vagy átutalással történik.

Egyéb, helyszínen fizetendõ költségek: - Üdülõhelyi díj/idegenforgalmi adó, amelyet a szállásadó a település szerint illetékes Önkormányzat részére fizet. 18 év felett 500 ft/nap/fõ. - Klímahasználat, igény esetén 1000 ft/nap. 7. Megérkezés: Kérjük, hogy legalább egy órával az érkezés elõtt keressenek bennünket.

Elkísérjük Önöket a nyaralóhoz. A szállás fõszezonban (június, július, augusztus) délután 14:00 óra és 19:00 óra között foglalható el, elõ-és utószezonban 14:00 óra és 17:00 óra között. 8. Elutazás: A szálláshelyet az elutazási napon 10:00 óráig kell elhagyni. 9. Esetleges károkozás: Amennyiben a bérelt szálláshelyen a Vendég kárt okoz, az okozott kárért teljes anyagi felelõsséggel tartozik.

A megállapított kárértéket, távozáskor a Vendég köteles megfizetni. Kellemes nyaralást kívánunk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 1. - november 1.
Légkondícionálás
1 szoba, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA19008896


előzőkövetkező