ART Trend Luxury Villa - 8 fős luxus villa kiadó Tihanyban

Művészet, nyugalom, felejthetetlen környezet és luxus szolgáltatások, ez az ART Trend Luxury Villa Tihany!
A teljeskörűen felújított és újjáépített (2022 május végéig tartott a felújítás) villa az Apátság alatt, egy zsákutca végében található. Már maga a környék is varázslatos, hiszen karnyújtásnyira van Tihany kulturális közegétől, 300 méterre a festői panorámájú starndtól és sétatávolságra a legjobb éttermektől, de az erkélyről nem csak az Apátság tornyai látszanak, de a villa körüli erdőben élő őzeket is megcsodálhatjuk. A jakuzziból pedig, Siófok fényeiben gyönyörködhetünk.
Az épület 4 hálószobával, 2 fürdőszobával, egy nappali-konyha-étkezővel és több, mint 110 m2, panorámás, több szinten elhelyezett terasszal rendelkezik. 8 fő részére nyújt kényelmes pihenést, 4 kétágyas hálószoba, az egyikben van lehetőség gyerekágy elhelyezésére is.
Az épület, teljesen szeparált és intim kertjében (felette és mellette is erdő található) hydropool jakuzzi, télen-nyáron használható szauna, nyárikonyha, plancha grill, panorámás lounge terasz kerti ülőgarnitúrával és baldachinos napozóágy is található. A kertben 2 autó számára van zárt parkoló.
Férőhelyek száma: 8 fő
Extra kényelmi szolgáltatás: klíma jacuzzi szauna
NTAK azonosító: MA21026120

A hirdető
villa (1 hirdetés) Tel. +36304083755

Kapcsolatfelvétel

Mégsem

Tihany kiadó szállások a szallas.hu-n

következő