Schieszl Apartments 4, 2 apartman 15 férőhely

Apartmanházunk Zamárdi központi részen egy csendes utcában, a parttól csupán 100 méterre helyezkedik el, madárcsicsergős környezetben. A házban két apartman került kialakításra: 1. Két hálószobás apartmanunkban 5 személyt tudunk fogadni. Az egyik hálószobában egy nagy méretű franciaágy, a másikban 3 db egyszemélyes ágy található. 2.

Három szobás apartmanunkban többnyire emeletes ágyakat helyeztünk el (8+4+2 fő). Mindkét apartmanhoz önálló fürdőszoba és terasz tartozik. A közösségi konyha és az árkádos étkező tágas és jól felszerelt. Ideális választás családosok, diákokat számára. A kertben árnyas fák, grillezési, bográcsozási lehetőség, nagy füves udvar várja pihenésre váró vendégeinket.

KUTYA 10 kg hozható 2500.- Ft/éj áron. A helyszíni parkolás díjmentes. A nyílászárókon szúnyogháló és redőny van. A közelben éttermek, fagyizók, kávézók találhatók. Reggeli és ebédelési lehetőség kiszállítással, vagy helyben a közeli étteremben megoldható. Zamárdi családbarát környezete a gyerekek számára sokoldalú szabadidő eltöltési lehetőségeket kínál.

Játszóterek, gokart, röplabda pálya, trambulin, ugróvárak, vízibicikli, Zamárdi híres kalandparkja és sok más. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy a házban biztonsági okokból csak a bejelentkezett vendégek tartózkodhatnak. A ház lakóövezetben helyezkedik el, kérjük, tartsák tiszteletben a környező házak lakóinak nyugalmát minden napszakban, de különösen 22:00 h után.

A ház szállás céljára kerül bérbeadásra, hangos zenés szórakozásra a város számtalan szórakozóhelye kínál lehetőséget. Bulizni, hangoskodni kívánó szálláskeresők kérem, ne minket válasszanak. A házirend megszegése, ill. zajongás, hangoskodás esetén a bérlet a szállásdíj visszafizetése nélkül felmondható.

FONTOS. 2018-ban a helyi önkormányzat parkolási díj szedését vezette be Zamárdiban. Házunk a kapacitás erejéig ingyenes parkolási lehetőséget biztosít vendégeinek.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Macska, kutya bevihető (fizetős)
2 apartman, 15 férőhely
NTAK azonosító: MA21000201


előzőkövetkező