Rózsás Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Balatonboglár kertvárosi részében, a kilátó közelében, csendes, átmenőforgalomtól mentes utcában kiadó egy 6 fős, illetve egy 4 fős apartman. Az igazán kikapcsolódásra vágyó családoknak vagy baráti társaságoknak kiváló szálláshely, hatalmas udvarral. 15 perc séta a városközpont, 13 perc séta a legközelebbi stand, 7 perc a kilátó melletti bobpálya és kalandpark.

A településen Tesco, Spar, Lidl, Aldi, és Penny marketek közül dönthetik el vendégeink, hol szeretnék bevásárlásukat intézni. A központban a hét több napján is a környék falvaiból érkező primőrökből válogathatnak a piacon. A boglári Platán soron egész szezonban éttermek, büfék, cukrászdák, fagyizók várják vendégeinket.

Boglár és Lelle központjában is rendszeres kulturális programok, koncertek, diszkók, bemutatók nyújtanak szórakozási lehetőséget. Az apartmanok kényelmes ágyakkal, saját, teljesen felszerelt konyhával (hűtő, mikro, vízforraló, kávéfőző) és fürdőszobával ellátottak. Az alsó szinten midhárom háló külön bejáratú, a felső szinten a két háló egymásból nyílik.

Mindkettőben kábelTV és WIFI áll vendégeink rendelkezésére. A kertben grillezési és bográcsozási lehetőség teszi az estéket még kellemesebbé. Sok szeretettel várjuk Önöket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19020037


előzőkövetkező